BİLGİSAYAR
Oncelikle bilgisayar sistemim hakkında konuşalım. Bu sistemi toplayacağıma dair forumda konu acmıştım ve bilgisayar vatan bilgisayardan toplandıktan sonra birkac tepki aldım, nedeni ise işlemci olarak i5 7600 secmiş olmamdı. Bunun nedeni vatan bilgisayarda calışan gorevlinin sozune uymuş olmamdı. Evet anlıyorum cok sacma bir neden ama hayatımda ilk bilgisayar toplamam dan dolayı orada bulunan gorevlilerin "en iyisini" bildiklerini duşunmemdi.
Ekran kartı olarak ise şu anlık Asus GTX 1060 3GB kullanmaktayım. Performansından yeterince memnum olduğumu soylemek isterim. Ama, Gerek şu anki uğraşlarımın ve hobilerin bilgisayarımı zorlaması beni birazcık uzdu. bunu da yeni nesil bir RTX ya da GTX ekran kartı almak ile cozeceğimi duşunmekteyim.
Anakart olarak ise Asus B250G modelini kullanmaktayım. İhtiyaclarımı gerekli olcude sağlayan "şık" bir oyuncu ana kartı... Yalnız 1 tane CPU_FAN girişi koymaları beni derinden etkiledi.
bunların dışında 240 GB'lik bir SSD ve 1TB'lik hard diske sahibim. Onlar hakkında konuşacak herhangi bir şey yok. Klasik ogeler

Monitor olarak ise Asus VP228TE modelini kullanmaktayım. İhtiyaclarımı "neredeyse" karşılayan hoş bir monitor. 2. monitor olarak ise LG Flatron L1719S kullanmaktayım. O da 2. ekran olarak gorevini cokca yerine getiriyor demek isterim.
Monitor standı olarak ise Amazon kutularımdan hic şaşmam!

Sistemimin linki : (RAM'ler 16'ya cıkartıldı!) [Alındı] i5 7600 ve GTX 1060 3 GB Sistem - Technopat Sosyal
Ekipman koşesine geldiğimizde ise oncelikle şunu belirtmek isterim elimden cok sayıda ekipman gecti. Logitech den Sennheiser'a. Cok fazla ekipman denediğim icin "şu anlık" kendimce doğru ekipmanları kullandığımın kanaatindeyim.
MOUSE
Mouse olarak Razer Basilisk kullanmaktayım. Gercekten tam bir FPS oyuncu mouse si. beni aldığımdan beri hic uzmedi. Onceden G403, G502, Rival100 ve Mionix castor kullanmıştım ama hicbiri bu mouseun performansına yetişemiyor. Almanızı ya da test etmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
KLAVYE
Klavye olarak ise MSI vigor GK 70 kullanmaktayım. Uzun boyutlu klavyeleri pek sevmediğim icin bu tazr bir klavye kullanmaktayım. Klavyenin switchleri Cherry MX Red. Bu klavyede tam bir FPS oyun canavarı. Nedeni ise tuş basma aralığının diğer modellere gore daha kısa olması. Onceden Razer ornata, Logitech g810, CoolerMaster MasterKeys Lite ve Razer Blackwidow V2 kullandım. Gene Şu an kullandığım klavyenin bu klavyelere "TEK" atacağını duşunmekteyim. Razer aşırı sesli ve goze hitap eden modeller yapıyor. Aynı MSI gibi

KULAKLIK
Kulaklık olarak ise Sennheiser Game One kullanmaktayım ve kulaklığım anakartımın S1220A ses yongasına bağlı. Performansı onceden beyerdynamics DT770 ve Fiio amfi kullanmış birine gore aşırı kotu. Bunu da Creative sound blaster omni alarak aşacağımı duşunmekteyim. Ayrıyeten Logitech G433 kullandım. Şunu demem gerekir ki G433 sadece oyunda guzel...
HOPARLOR
Bluetooth hoparlor olarak Xiaomi'nin en minik modelini kullanmaktayım. Size şunu soylemek isterim acayip basları var ve o kucucuk şasi den bu ses nasıl cıkar anlaması acayip zor.
Odanın "oyuncumsu" oda şeklinde gorunmesi icinde tabi ki etrafta birkac aksesuar var. Bunlar genellikle canım cicim LEGO larım. Evet, Legoları severim. Ayriyeten Philips hue kullanmaktayım. Ortamı acayip bir şekilde değiştirmeme yarıyor. Tabi fiyat konusunda biraz delik actı. İcimden cokca gecti keşke Xiaominin ampullerin den alsam mı diye. Neyse, şuan mutluyum