Klavye oncelikli olarak Red Switch bu demek oluyorki bir daktilo sesi duymayacağız kullanırken.
Klavye UK dizilime sahip, kutunun on ve arka tarafı hakkında klavye hakkında bilgiler veriliyor.
Kutu iceriği oldukca zengin, bir tane taşıma cantası, FPS oyuncuları icin ozel tuşlar ve bir tane sokme aparatı cıkıyor. Bunların yanında belgeleri geciyorum
1,8M uzunluğa sahip orgulu bir kablosu var ve tak cıkar şeklinde bu gercekten cok iyi birşey. USB olarak 2 tane giriş var, 1 tanesi klavyedeki USB cıkışı icin.
Klavyenin arkası oldukca sade.
Bağlama kablosu on tarafta olduğu icin herhangibi bir şekilde kablonun ezilme soz konusu değil. Bunun yanında telefonumuzu şarj etmesi icinde bir USB cıkışımız var hemen yanında.
Ayakları acıkken ki eğim acısı oldukca hoşuma gitti, tuşlara baserken bir zorluk hissetmiyorum.
Her tuşta LED aydınlatma mevcut. Bu LED'lerin 6 modu ve 5 parlaklık seviyesi var, bunları gene klavye ustundeki tuş kombinasyonu ustunden yapıyorsunuz.
Artıları,
Sağlam bir kasası var.
Cıkartılabilir bir kablo cok buyuk bir artı, yanında taşıyacaklar icin.
USB cıkışının olması.
Oyun Modu, %100 Yanlış tuş algılama onleme ve aynı anda basılan tum tuşları doğru algılama işlevleri.
Kenarlarının acık olmasıyla temizliği kolay.
Eksileri,
Yazılımın olmaması bunla beraber ozelleştirmenin kısıtlı olması.
Ust modellerde olduğu gibi USB'ye ozgurce istediğimizi takamama, sadece telefonu şarj edebiliyoruz.
Sonuc,
Aynı fiyat bandında bircok urun var. Kullandığım sure boyunca herhangibi bir basmama gec basma gibi bir sorun yaşamadım. Yazı yazmak kolay, sadece biraz alışmanız lazım bunada kısa sure icerisinde alışıyorsunuz. Eğer klasik sade bir oyuncu klavyesi arıyorsanız tam sizlik.