Urunum bu sabah elime ulaştı. Kulaklık almayı duşunenler ama karar veremeyenler icin bu incelemeyi yazmak istiyorum.
Kutu İceriği
Oncelikle kutusu, icerik kalitesi cok iyi. Buradan zaten kendisi sizi tavlıyor, resmen ben iyi bir kulaklığım diyor.
Kutuda taşıma kılıfı, kulaklığın sarıldığı şey (adı nedir bilmiyorum) ve XS, S, L pabucları ve Cince kullanma kılavuzu var.

Kulaklık Dış Gorunuş
İnternette diğer incelemelere baktıysanız kablosu uzun vs. gibi şeyler soyleniyor. Bu durum şahsen beni rahatsız etmedi. Kablonun sert ama bukulebilir olması kullanılan malzemenin sağlamlığını gosteriyor. Altın uclu jak girişi var. iPhone'larda sadece denetim tuşlarından muziği durdurma-oynatma tuşu calışıyor fakat Android'lerde hepsi calışıyor. Fakat bunun sıkıntı oluşturacağını duşunmuyorum.

Ses kalitesi
Muzikleri iPhone 5S'te Spotify uzerinden dinledim. (Dinlediğiniz ortam değişkenlik gosterebildiği icin marka veriyorum yanlış anlaşılmasın.)
Elektro ve benzeri muziklerde baslar tam olması gerektiği gibi, fazlası yok ve kulağınızı ağrıtmıyor. Tatmin edici mi? Kesinlikle.
Klasik muzikte sesler canlı ve berrak.
Rock muzikte sesler daha anlaşılır ve temiz. Sesler kulağınızı kesinlikle yormuyor. Parcadaki enstrumanları daha iyi duyuyorsunuz. Sozleri daha iyi anlıyorsunuz. LG L5'in yanında verilen kulaklıkta dinlediğim bir parcayı Xiaomi kulaklığımda dinleyince parcanın icinde aslında daha fazla melodinin olduğunu keşfettim.

Yalıtımı cok iyi, ses dışarıya cıkmıyor ve dışarıdan ses gelmiyor.
Ozet olarak kulaklık sesleri tam ayarında, daha berrak ve anlaşılır sunuyor. Fiyatı da uygun. Kulaklık duşunenler icin tavsiye ediyorum.