Selamlar, iki hafta once yurt dışından sipariş verdiğim gozluğum sonunda elime ulaştı.

İstanbul'da 38 C dereceye kadar cıkan bu havada guneş gozluksuz dolaştığım zaman gozlerim cabuk yoruluyordu. Şimdi ise bu gozluğu kullanmaya başladığımda gozlerimi buyuk olcude rahatlattı diyebilirim. Hatta babamın ve abimin cok hoşuna gitti gozluk onlarda birer tane isteyecekler gibi duruyor

Direkt gozluğun ozelliklerine gecmek istiyorum.

İlk once, bu gozluk piyasadaki F/P oranı en yuksek olan gozluk.

Neden mi bu kadar iddialı konuşuyorum?

Cunku UV400 korumalı olan ve tamamen orijinal kutusunda gelen ve fiyatı 8$ olan bir guneş gozluğunden bahsediyoruz. Bu fiyatlarda Turkiye'den alacağınız guneş gozluğu en iyisiyle pazardan aldığınız siyah plastikten yapılan gozluğe benzer oyuncaklar olur.

Bu gozluğu Turkiye'deki distributorler 100 ₺ gibi bir fiyata satıyorlar.(https://goo.gl/Wwm2ED) Ama ben Aliexpress.com dan yani direkt Cin'den aldığım icin 8$ yani bugunku kurla 30 ₺ civarı bir fiyata geldi.
2017 VEITHDIA UV400 Pilot Yurt Sun Glasses Men Polarized Sunglasses Brand Logo Design Driving Glasses Goggles Oculos de sol 1306-in Sunglasses from Men's Clothing & Accessories on Aliexpress.com | Alibaba Group)

Hem de bunların hepsi orijinal şekilde paketlenmiş ve siyah kutusunda ulaşıyor elinize. Zaten kutuyu actığınızda kalitesini anlıyorsunuz.

Cin dediğimde hemen kalitesiz şuphesine duşmeyin, Veithdia Cin de uretilen en kaliteli gozluklerden birisi, ustelik tum dunyaya satışı var ve markalaşmış bir firma. Bugun zaten Cin'de uretim yapmayan firma yok denecek kadar az. Ustelik yanında kullanışlı ve sağlam bir kutusu, gayet kaliteli bir gozluk silme bezi ve UV testi yapabileceğiniz bir mini-card geliyor. Eğer Aliexpress'ten hic alışveriş tecrubeniz yok ise size bir video onerebilirim orada ayrıntılı bir bicimde anlatıyorum, zaten cok kolay Hepsiburada.com'dan falan cok farkı yok.

Bu gozluğu satın alan Turklerin yorumları.

Umarım guneş gozluğu arayan ama butcesi olmayan birine yardımcı olmuşumdur. Okuduğunuz icin teşekkurler.

Gozluğun Linki: 2017 VEITHDIA UV400 Pilot Yurt Sun Glasses Men Polarized Sunglasses Brand Logo Design Driving Glasses Goggles Oculos de sol 1306-in Sunglasses from Men's Clothing & Accessories on Aliexpress.com | Alibaba Group

Aliexpressden nasıl alışveriş yapılır?: CİNDEN ALIŞVERİŞ REHBERİ - Aliexpress.com

Ekşi Sozluk'te gozluk hakkında yapılan yorumlara buradan bakabilirsiniz.

Blog Post : Veithdia Pilot Damla Guneş Gozluğu İncelemesi | Teknoloji Haber

Dosya Ekleri UT8qsK1X3haXXagOFbXG.jpg 31 KB · Goruntuleme: 345

UT8uEP1XZlXXXagOFbXD.jpg 39,1 KB · Goruntuleme: 316

Ekran Goruntusu (63).png 48,9 KB · Goruntuleme: 270