Oncelikle şunu soyleyerek başlamak istiyorum, fareyi beğendim, hem de cok beğendim, tasarımı tam olarak elime uygun olacak cinsten.
Daha oncesinde G600 fare kullanıyordum, 300 TL civarı bir para odemiştim zamanında, onun sağ tuşu bozuldu, cıft tıklıyordu, ben de bunu kendime bahane ederek yeni fare almaya karar verdim, sağ tuş bozulduktan sonra yeni fare alıncaya dek A4 Tech'in 15 TL'lik dandik faresi ile idare etmiştim, daha sonra bu tasarımın elime cok daha uygun olduğunu fark ettim, cunku 15 TL'lik fare ile G600'den daha rahat hissettim, A4 Tech'in tek kotu yanı aşırı dandik ve kalitesiz olmasıydı, cunku ucuz bir fare, Logitech G102 ise tam da bu tasarımın cok daha kaliteli versiyonu gibi bir şey oldu benim icin.
Aslında G600'u değiştirmemin tek sebebi tuşların bozulması değildi, fareyi genel olarak beğenmiyordum, cok daha profesyonel bir fare, ama bir cok dezavantajı var, orneği aşırı ağır bir fare, ağırlığı ayarlanabilir cinsten değil, Logitech G102 ise tam olarak benim istediğim ağırlıkta bir fare, fareyi elinize aldığınız zaman pahalı bir fare hissiyatı vermiyor, ancak tuşlarına basınca ve PC'ye takıp RGB ışıklandırmayı gorunce, kaliteli olduğunu anlıyorsunuz.
Yani tasarım konusunda ac gozlu davranmıştım ben, G600'un uzerindeki tuşları gorup etkilenmiştim ve o yuzden satın almıştım, aslında aldığım donemden bu yana o tuşları hicbir zaman kullanmadım bile, aksine tuşları baş parmağımı hep rahatsız etti, keşke elime daha uygun, sade bir fare satın alsaydım diyorum.
O yuzden elinize uygun olan sade tasarımlara yonelmeye calışın, G102'yi ise şiddetle oneriyorum.
Burada resimlerini gorebilirsiniz.
G102 ve G600 yan yana.
G102 ve A4 tech dandik fare yan yana, gormuş olduğunuz uzere boyutları ve tasarımları neredeyse aynı.
Yani neticeye gelecek olursak fareyi kesinlikle oneriyorum, 100 TL civarı butcesi olanlar, G300s yerine bu fareyi satın alsınlar bence.