Ben de ejderha yapmak istedim yalnız kendim cizmedim eğer ben cizseydim cok detaya girerdim o yuzden hazır olanlardan sectim. Benim ejderha ya MSI ya da Mortal Kombat ejderhası olacaktı ben de Mortal Kombat'ın ejderhasını sectim ama biraz duzenlenmiş şeklini, galiba bi fan tarafından duzenlenmiş o ejderha da bu;
Evet şimdi yapmak isteyenler icin aşama aşama yapılışını anlatıyorum;
Benim yan kapağı kesmek icin kullandığım alet Dremel 4000 - 4/65 modeli. Ben bunu sırf bu iş icin almadım genel hobi işleri icin gecen yıl 280 liraya almıştım siz sadece bu iş icin alacaksanız 70-80 liraya işinizi gorebilecek bir alet alabilirsiniz yalnız Dremel kalitesi ayrı tabi ve esnek şaft işimizi bir hayli kolaylaştırıyor. Kesme işlemi uzun, gurultulu ve dikkat isteyen bir iş olduğu icin tenhada yapmanızı oneririm ben depo olarak kullandığımız catı katında yaptım. İlk işlem resmi basit bir şekilde duzenleyerek a3 kağıda cıktı almak daha sonra kasamızın kapağına yapıştırmak sonra bi besmele cekip işe başlamak.
Ufak caplı kesici kullanmak dar alanları kesmekte kolaylık sağlıyor.
Kesme işini bitirip masayı temizleyene kadar ciğerlerime demir tozu doldu.
Kaba bir zımparadan sonra;
Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar daha sonra ufak detay duzeltmeleri ve ince zımparadan sonra boyama ve RGB LED doşemesi var. Şu an asker iznindeyim yetiştirebilirsem geri kalanını sizlerle paylaşacağım ve kasanın başka taraflarına da duzenlemeler eklemeyi duşunuyorum.