Ozellikler;
Intel® Atom® Z3735F 1.33 GHz. up to 1.83 GHz
11.6" ve 10.1” HD IPS Ekran
2 MP arka, 2 MP on kamera
32 - 64 GB dahili hafıza
2 GB RAM
İntel Bay trail GPU
Daha fazla bilgi icin; N310-N240
Bende bilgisayarın N240 (32 GB olan) versiyonu vardı ve yaklaşık 1 yıl kullandım diyebilirim. Bu yazıyı tamamen okumanıza rağmen hala almaya kararlı iseniz lutfen 64 GB versiyonunu alın cunku bilgisayar kendine 10 GB gibi buyuk bir kısmı ayıracağından fazla depolama alanı kalmıyor
Girişler acısından 2 tane USB 2.0 (tabletin ekranın uzerinde Mikro USB girişi de var ve kutuda Micro USB - USB ceviricinin beraberinde gelmesi guzel olmuş.), guc girişi, Micro HDMI ve kulaklık takmak icin girişte var.
Bilgisayar ana satma maddesi 2 si 1 arada oluşu olmuştu ben ilk aldığımda, laptopun klavye rahatlığı ve tabletin gunluk kullanımdaki rahat kullanışı ve taşınışı bir arada oluşu ilk goruşte goz kamaştırıyor. Bende zaten bu yuzden almıştım ama umduklarımı pek bulduğumu soyleyemem.
ilk hata bilgisayarı başlattığımda karşılaştım; işlemci 64 mimarisini desteklemesine rağmen kurulu olan windows 32 bit olarak kurulmuş, klavye ile ekranı birbirine bağlayan bağlantı noktası cok zayıf kucuk bir sallanma bile bağlantıyı kesebilir.
Bu bilgisayarı sadece Microsoft Office uygulamalarına girip internette dolaşmak icin alacaksanız kesinlikle işinize yarar (HD yada Full HD video izlemede işler biraz sıkıntı olabilir)
ama benim gibi işimi yaparken biraz oyun oyarım diyorsanız benim gibi husrana uğrarsınız. işte nedenleri;
Windows 32 bit surumu coğu oyunda sıkıntı cıkarıyor.
Intel bay trail bazı oyunlar tarafından algılanmıyor.
en kucuk sallantıda klavye ile olan bağlantı kopuyor (daha once soylemiştim).
2 GB RAM eski oyunlar ve hafif oyunlar icin yeterli olsa da bazen yetersiz kalıyor.
Yukarıda yazdıklarımı birleştirirsek nasıl bir sonuc cıkıyor; onermem, bunun fiyatı uzerine biraz ekleyip sağlam bir ASUS laptop alabilirsiniz.
Umarım bu yazı aklınızdaki butun soruların cevabı olur.
Casper N240 Tablet - Laptop incelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Casper N240 Tablet - Laptop incelemesi