Hatirladigim kadariyla hayatimda hic kullanilmis urun almadim ama Amazon'da Logitech G930 kullanilmis ve iyi durumda olan bu urunu uygun fiyata gorunce bir deneyimlemek istedim. Urun kargo dahil 60 € civarlarindaydi.

Oncelikle kullanilmis olmasina ragmen Amazon tum on yargilarimi yikti. Gercekten Logitech'in orjinal olmasa da karton kutusunda gonderilmesi guven sagliyor, ayrica hemen hemen hicbir kullanma izi (cizik, yirtik olmamasi) yeni izlenimi yaratiyor. Bundan sonra kullanilmis teknolojik urunlere de ragbet edebilirim

Steelseries Arctis 7 (Kablosuz) ve Logitech G35 (Kablolu) kulaklarim da var incelemeyi Logitech'in G35'ini baz alarak kiyaslayacagim.

Oncelikle kafada durmasi Logitech G35'den cok daha stabil ve disardan ses gecirmiyor boylelikle oyuna daha konsantre olabiliyorsunuz, ayrica 7.1 deneyimi Logitech G35'in cok cok ustunde lakin mikrofon ses kalitesi hemen hemen ayni diyebiliriz. Tuslarin yeri hemen hemen ayni oldugu icin hic sikinti cekmedim. Ayrica biri kablolu ama bu G930 kablosuz soylememe gerek yok zaten

Resimlere gecelim

Artilari

Kulaga cok iyi oturuyor asla rahatsiz etmiyor Dis ortamdaki sesleri cok iyi isole ediyor Inanilmaz 7.1 ses deneyimi, oyunlarda cok isime yarayacak Wireless ile cok hizli baglaniyor Yuvarlak kablo duzenleyicisi sayesinde kablo karmasi olmuyor Ses gecikmesi asla yok (Bu sorunu minimal derecede Steelseries Arctis 7'de hissediyordum) Sarji uzun sure dayaniyor Kulagi terletmiyor, bir yerden hava aliyor ama nereden LGS ile istediginiz gibi konfigure edebiliyorsunuz (G tuslari, Makro vs...)

Eksileri

Sunni deriden yapilmis erken yipranabilir Mikrofon ses kalitesi beklentimin bir tik altinda Yenisi biraz pahali

Evet inceleme demeyelim de bir deneyimlemenin daha sonuna geldik, bu ucuncu gaming headset'im oldu tum oyuncu ekipmanlarim Logitech. Cok seviyorum ne yapayim ama siradaki incelemem Razer Nari Gaming Headset olacak. Onu cok ovuyorlar bir deneyimlemek isterim.

Sevgiler