Big Ball Multifloor 2 modelini buradan ismarladim ve bu sabah geldi. 299 €'dan 222 €'ya inince kacirmayalim istedik aslinda 1 hafta once ismarlasaydik 199 € kampayadaymis ama neyse
Supurge geldi hemen resimlerini atayim

Artilari soyle
En cok hosuma giden tarafi klick fonksiyonlari cok kullanisli ve torbasiz olmasi, haznesini bosaltmak yaklasik 10 saniye suruyor o derece pratik. Boylece supurge torbasi masrafi yapmiyorsunuz. 3 ayda bir filtresini yikayip kurulamaniz yetiyor. Mekanik sensorlu basligi sayesinde hali'dan sert zemine gecince kendi motorigini otomatik ayarliyor. Asla ve asla devrilmiyor, yuvarlak bir yapida yapildigi icin devrildigi zaman kendini hemen ayaga kaldiriyor. Hemen hemen her mekanik parcasi 360 derece donuyor boylece asla yorulmuyorsunuz. Gercekten cok sessiz ve cok guclu. Emis kuvvetin guclu olmasi hem eksi hem arti bence. Alerjik insanlar icin cok iyi. Zaten alerjisi olan ve ev hayvani besleyenlere cok oneriyorlar bu markayi. Her gun supurdugumuz haliyi bir de bununla supurduk ve 1 avuc toz cikardi. Gercekten Miele biraz tozlari haliya gomuyormus anladim.
Eksileri
Guclu oldugu icin kullanirken biraz yoruyor insani. Haznesi saydam oldugu icin icindeki pisligin goruntusu biraz rahatsiz ediyor. Doldugunu gosteren bir isik koysalardi da hazne saydam olmasaydi keske. Cok renkli, biraz oyuncak gibi. Tipik tek renk yapsalarmis iyiymis.
Ama sonuc olarak cok iyi ve memnun kaldigimiz bir supurge. Aliniz aldiriniz efendim.
Sevgiler
Edit: Videosunu da ekliyeyim de tam olsun