Sıfır urun; $89.39
Aldığım Renewed Urun; $39.79 (fiyatı guncellendi bir cok defa şuan $70 dolar civarına geliyor.)
Turkiye fiyatı: 500-800 TL arasında
Artık Amazon uzun suredir cok satılan urunlerin 2. elini cıkardı renewed veya refrubished adı altında satmaktadır, bu sayede yarı fiyatına istediğiniz urunu alabilirsiniz. Renewed ve refrubished urunler nedir biraz bahsedeyim,
Fabrika cıkışlı bozulan urunler tamir edilerek ureten firma tarafından ucuza satılması. Kullanıcıların garanti kapsamı icerisinde bozulduğu ve iade alınan urunlerin yenilenerek kullanım ve goruntu itibari ile (used-very good-Like New- Acceptable) kategorilere ayrılarak satılır. Kutusuz ve Garantisiz Sıfır Urun (90 gun amazon - 1 yıl Corsair garantisi var) Aldığım urun 3 numaralı kategoride bulunuyor.
Pozitif yonleri;
Daha onceden G230 ve G430 kullanan birisi olarak 2-3 saat sonra başımı agrıtması ve hafif bir fırlatma hissi uyandırıyordu ve konforlu değildi. Corsair Void ise 8 saatlik kullanımımla birlikte cok ama cok rahat bir kullanım sağlıyor, baş ağrıması ve sıkması gibi durumla karşılaşmadım.
Yaklaşık 370 MB boyutunda bir driveri bulunmakta, ayrıntılı RGB gibi bircok ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Baya pratik ve kullanışlı yapmışlar.
Ses seviyesi harika hicbir problem yaşamazsınız muzik dinlemede ve oyundayken en ufak eksikliğini gormezsiniz.
Mikrofon kalitesi sungerli bir şekilde denedim, arkadaşlarımın yorumlarına gore dış sesler ve onceki kulaklığımda yaşadığım cızırtıların hicbirinin olmaması cok memnun etti. Bu fiyata ve kalitedeki bir kulaklığın zaten ses kalitesi kotu olmasına imkan yok.
Kulaklığın uzerindeki tuş ile pratik bir şekilde mikrofonu kapatılması kullanışlı olmasını sağlamış.
Mikrofon uzerindeki led ile kapalı veya acık olduğunu bu sayede gorebilirsiniz.
Negatif yonleri;
Kablo biraz kaliteli bir yalıtım maddesi ile sarılabilirdi.
Kablosunun uzunluğu kasayı masanın altında kullananlar icin kısa olabilir.
Urunun bir kac acele ile cektiğim fotoğrafını ekleyeyim;