Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2008'den bugune kadar kullanmış olduğum 1360x768 monitorum sapasağlam olmasına rağmen yeni sistem alacağım icin onceden monitoru de almak istedim ve uzun incelemeler sonucunda Vatan Bilgisayar uzerinden bunu gidip satın aldım ve sizlere detaylı bir incelemesini yapacağım.

Artı Yonleri; - Monitor cidden Ultra-İnce ve yaklaşık olarak kurşun kalemden biraz kalın ve arkasında hic cıkıntı yok.
- 24'' Olduğu icin ekran tatmin edici buyuklukte ve goze harika geliyor.
- 1080p
- 5ms standart gecikme hızı, 75Hz değerinde.
- Kenarları neredeyse yok denecek kadar az bir centik var, 1.5 cm kenarları olduğundan duvar kağıdı koyduğunuz zaman ozellikle kenarları siyah bir resim ise cerceve yok gibi geliyor. Mukemmel buluyorum. Sıfır kenar deniyor.
- Hidden Edge IPS panele sahip.
- Flicker Free ozelliği mevcut; Gozu yormayan ve dalgalanma olmayan bir ekrana sahip. Uzun sure bilgisayar kullanan insanlar icin goz ve baş yorucu olmasını azaltır, goz sulanması ve kaşıntıları en aza indirir.
- Kensington security slot ozelliği vardır; anladığım kadarı ile bir hırsızlık guvenlik onlemi ama nasıl calışıyor bilmiyorum.
- HDMI ve Display Port cıkışları mevcut.

( Arkadaşlar Display Port nasıl aktifleştirebilirim? ekran kartına taktım diğer tarafı da monitore takılı fakat DP secince monitorden goruntu alamıyorum. Bilen yazarsa sevinirim. )

- 20.000.000 : 1 Kontrast değerine sahip.
- Tasarımı aşırı derecede simetrik ve modern, pahalı gosteriyor kendini.
- AMD Free Sync destekliyor.
- EPEAT Silver & EnergyStar sertifikası var.

Eksi Yonleri; - Eğer oncesinde kucuk bir monitor kullanıyor iseniz 19'' gibi veya Leptop.. Ozellikle oyun oynarken herşey daha da buyuduğu icin alışmakta başta zorluk cekebilirsiniz.

( Eksi yon bulamadım, mukemmel bir monitor. )

Vatan PC Fiyatı; 1068₺

Gorunum: 10/10
Monitor Ekranı: 10/10
Ozellikler 10/10

Tavsiye ederim.