Herkese selamlar kızlar. Cok sık olmasada donem donem buraya takılıyorum en son 3 4 ay once aşılama donemimde fikir alışverişleri yaptım. Cok bilgi aldım burdan. Ve bugun size bi cozumle geldim. Bizde işe yaradı rabbime şukurler olsun ki sonuc aldık. Umarım sizlerede yarasın.
5 yıllık evliyim 29yaşındayım.1bucuk yıldır cocuk sahibi olmak icin uğraşıyoruz. Eşimde sayı, hız ve morfoloji sorunu vardı. Solda 2. Derece varikosel var. Amaliyat olmak istemedi. Haplar, bitkisel ilaclar, macunlar aklınıza ne gelirse uyguladık.
1 yılın sonunda klomen ve catlama iğnesi sonuc tek yumurta ve kiste donuştu
Bikac ay sonra hala klomenin etkisiyle gec yumurtladım ve o arada bir catlatma iğnesi daha kullandım gene olmadı.
Bundan 3 4 ay once ilk aşılamamızı yaptık. İğneli tedavi oldum ve 10 tane yumurtam oluştu. Mikrocipli aşılama yaptırdık. Doktorumuz cok olumlu konuşmuştu cok umitlendik fakat sonuc husran.
Artık baya gerilmiştim eşime ameliyat konusunu acıyodum surekli yada tup bebek konusunu konuşuyorduk.cunku bir aşılama daha istememiştik. Ramazan oncesi kararımızı verdik ramazan sonu regli olacaktım ve tup bebeğe başlayacaktık. Fakat ramazan sonu gelmesi gereken regli gelmedi ve hamileyimmmm
Evetttt geldik asıl konuya eşimin problemini nasıl cozduk? Ameliyatı kesin cozum gormeyen eşim alternatif bir tıp tekniği olan HACAMAT (cupping terapi) yaptırmaya şubat aynında başlamıştı. 2 defa hacamat 1 defa suluk ve son defa hacamat yaptırdı. 1. Hacamatı aşılamadan 2 gun once yaptırmıştı ve ileri hız onceden %15 iken % 30 a cıkmıştı. Guzel sonuclar gorunce bende 1 defa tarama hacamatı yaptırdım. Diğerlerinden sonra test yaptırmadık. 4. Hacamatımız sonrasında ramazanda hamile olduğumu oğrendim. Aklınıza geleni sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Not; Hacamatın yanında ginseng hapı kullandı eşim.
2.Not: biz hacamat yapmıyoruz paramızla yaptırıyoruz. Herkes kendi şehrinde yaptıran birini bulur. Peygamber sunnetidir, araştırıp bilgi alabilirsiniz. 1 kişiye faydam olsa cok mutlu olurum. Sevgiyle kalın. Rabbim şifa versin.