Yaklaşık 2-3 haftadır kullandığım EC1-B faremin video-incelemesini, urun elime gelir-gelmez yapmıştım.
Yoğunluktan dolayı videoyu dun yukleyebildim.
Zowie EC1-B Oyun Faresi İncelemesi
Yukarıda videoda da gorulduğu gibi, kutu iceriğinden 16 adet skatez cıkmakta. Bu farede 4 adet kucuk skatez kullanılmış.
Bir onceki seride, dikeylemesine olarak sadece 2 adet buyuk skatez kullanılmıştı. Bu seride 4 adet kucuk ve koşeleri kaplayan skatezler mevcut. 3360 sensoruyle, ağırlıkla FPS oyuncularına hitap eden bu fare, 400/ 800/ 1600/ 3200 ayarlanabilir DPI değerlerine sahip. Alışılagelmiş oyuncu farelerinin aksine, bu farede DPI ayar butonu farenin ustunde değil, altta, sensorun hemen yanında bulunmaktadır. Mouse4 ve Mouse5 tuşları da bulunan farede, butonlarda Huano switch kullanılmış.
Claw, Palm, Claw-Palm Hibrit tutuşa uygun olan bu farenin, cok ufak bir fiyat farkıyla CS:GO Edition modeli de piyasada mevcuttur.
Onceki Seriden EC2-A:

İncelemesini Yaptığımız Yeni EC1-B
Uzun bir sure araştırma yaptım. Elime uygun EC1-B mi yoksa EC2-B mi diye ve EC1-B aldım. Nitekim, elime tam oturdu. Guzel bir hassasiyeti var. Benim elimle aynı olculere sahip kimi kullanıcılar EC2-B modelinin ellerine daha iyi olduğunu belirtiyorlar. Bu konuda secim kullanıcınındır. Gerekirse fiziksel olarak deneyin.
Sonuc: FPS oyuncuları bu fareyi tercih edebilirler. Eliniz eğer, 19x9 ve uzeri olculerdeyse bu model size gore olabilir. Yine de, imkanınız varsa eğer birebir fiziksel olarak EC1-B ve EC2-B modellerini denemekte fayda var.