Siparişi vermemden sadece 1 saat sonra kargoya verdiler. Urun elime dun ulaştı, gercekten cok iyi kutu iceriğine sahip. Şuan ekran kartım olmadığından FreeSync testi falan yapamadım. Genel hatları ile guzel bir monitor. Bir cok moda sahip, internet, oyun, yazı, standart, film, spor. Oyun icin ayrı modlara sahip monitorde FPS, RTS, Racing, Gamer 1, Gamer 2 mevcut. Bu seceneklerden birini secince diğer standart olarak ayarladığınız ışık ayarınız kontrast ve parlaklık ayarı sıfırlanıyor maalesef. 50'ye 90 oluyor. Benim gozler biraz hassas 35, 35 ayarı bana yetiyor. HDMI ile anakarta direk bağladım, 75HZ maalesef cıkmadı, bunun sebebi ise anakartımın 60Hz desteklemesi. Arka panel gercekten cok iyi, HDMI, Display, VGA, Kulaklık cıkışı bulunuyor. Sağ alt koşeden ses simgesine tıklayarak yurutme cihazını monitorumuz olacak şekilde secince, monitore bağladığımız kulaklıktan ses alabiliyoruz. Ancak şunu da belirteyim, ben HDMI ile bağladığımdan dolayı diğer ek ses kablosunu takmadım. VGA ile bağlayacak biri diğer aux cıkışna yeşil renkte olana, kablo bağlaması gerekiyor. Zaten bu monitoru alıp da VGA(D-Sub) kullanacak yoktur. Monitoru taktıktan sonra ilk olarak olu piksel testi yaptım, temiz cıktı.
Kutu iceriğine gelecek olursak;
Guc kablosu VGA kablosu HDMI kablosu Display Port kablosu Aux kablosu (Ses kablosu)
Rehber CD (Birkac program barındırıyor) Aux nedir?
Aux kelime olarak Auxiliary'nin kısaltmasıdır ve ek yedek anlamı taşır. Ses cihazlarında kullanılan Aux portu cihazın kendi dışında ses ureten bir başka cihazdan ses alması icin kullanılır ve mevcut cihaz, diğer cihazdan aldığı sesi kendi hoparlorunden cıkartır.

Genel olarak beğendim monitoru, Hepsiburada uzerinden Tektekal adlı firmadan aldım. Bahsettiğim gibi cok seri kargoya verildi, kargo ucretsiz idi.