Herkese merhabalar...
Bugun bende olan iki tane urunu gostereceğim. Urunlerimiz Cooler Master MasterKeys Pro L RGB ve MasterPulse modelleri. İlk başta şunu soylemek istiyorum. Urunleri ben satın almadım. Kuzenim bir Cooler Master set dizmek istiyordu. Daha once MasterMouse Pro L modelini satın almıştı. Şimdi de seti tamamladı ve kulaklık olarak MasterPulse, klavye olarak da MasterKeys Pro L RGB modelini aldı. Ancak 3 haftalığına tatile gitti. Ben de ona urunler bende dursun hem incelerim hem de guvende olur dedim. O da kabul etti. 3 hafta sonra gelince urunleri ona geri yollayacağım. Bu konuyu acma sebebim de bu modellerin ilk izlenimlerini paylaşıp, incelemelerinin geleceği hakkında on bilgi vermek gibi duşunun. Tabii ki kulaklık icin ayrı, klavye icin ayrı konu acacağım. Biliyorsunuz benim makalelerim biraz uzun oluyor.
Urunlerin ikisini de kullanıyorum şu an. Bildiğiniz gibi normalde benim kullandığım kulaklık HyperX Cloud Core modeli idi. Bir cok noktada iki modeli karşılaştıracağım cunku aynı fiyat segmentinde iki modelde. Kullandığım klavye ise Devastator 2 setinden cıkan klavye idi. Yani zarlı bir klavye. Pro L RGB modeli ise Cherry MX mekanik anahtarlara sahip olan mekanik bir klavye. O yuzden karşılaştırmak yerine, "normal klavyeden mekanik klavyeye gecmek ne kadar gerekli" sorusu ile yaklaşacağım genellikle. İlk izlenimleri iki model icin olumlu yonde. Ancak klavye gercekten cok hoşuma gitti. Şimdiden belirteyim.

Şimdilik bu kadar. 2-3 hafta sonra inceleme yazılarımı gorursunuz sosyalde zaten. Bir iki gun icerisinde de 2+0 hoparlor alacağım. Onun icin kısa bir inceleme gelir belki. Herkese iyi sosyaller dilerim.