Kutu:
İcerisinden cıkan diğer kutu:
Kutu iceriği:
Kartın onu:
Kartın ust kısmı: (Kart, 6 pinlik guc girişine sahip)
Bu arada RAM'lerde pedler var beni şaşırttı acıkcası, daha onceki kartlarımda var mıydı bilmiyorum dikkat etmemiştim.
Kartın arkası: (Backplate yok, beni uzen noktalardan birisi.
Start verildi: (ZOTAC yazısı ledli değil, yani yanmıyor.
Artık her ekran kartında var olan belli bir sıcaklığa gelene kadar fanların donmeme ozelliği, bu kartta mevcut.
Oyun incelemesine gecmeden onceki son sozlerim;
Gonul isterdi ki EVGA marka GTX1060 alalım, fakat olmadı. Neyse, sağlık olsun
Oncelikle ben daha onceden Sapphire RX470 4GB kullanıcısıydım. Fakat 9 ay once 840 TL'ye aldığım o kartı dun, miningciler sayesinde 1300 TL'ye sattığım gibi, bu kartı 1250 TL'ye aldım.Ustune ustluk artan parayla da bilumum işlerimi hallettim
Karttan cok memnunum performansı muazzam, fan sesi konusunda eski kartım Sapphire RX470'ten neden bilmiyorum ama cok daha sessiz, Kartın %35 fan seviyesini gectiğini gormedim. Hicbir şey duymuyorsunuz zaten, Max. 60 derece civarlarında dolanıyor.
Performans konusunda tabi ki daha onde, karşılaştırmak gereksiz olur diye, karşılaştırma işleminde bulunmak istemiyorum.
Fanları %100'de calıştırırınca cıkan ses :
Test sistemim şu şekilde:
Zalman Z3 Plus (7Fanlı]600W
H110M Pro VD
8 GB Ram
Zotac GTX1060
i3 6100 (Biliyorum,biliyorum yorumlarda hemen linc etmeye calışmayın değiştirilecek
1 TB 7200 Rpm HDD
Samsung CF390 75Hz o.c
Şuan elimde kurulu olan fazla oyun yok. Fakat bu konu guncellenecek, şu anda olanları ekliyorum
Rise Of The Tomb Raider :
FHD ultra ayarlar benchmark:
FHD ayarlarda oyun ici:
2K ultra ayarlarda benchmark:
2k ultra oyun ici:
4k ultra benchmark (Kart artık buralara dayanamıyor
4k oyun ici
Need for Speed Hot Pursuit :
4K ultra ayarlarda sabit 60 FPS
Need for Speed Rivals:
FHD ultra (Bu oyun 30 FPS icin ayarlandığı icin sanırım 60'da cok zorlanıyor, zira kartı bu şekilde bile zorluyor 55 FPS'lere duşebiliyor)
Need for Speed Most Wanted 2012:
4k ultra 60 FPS sabit: (RX470in yer yer 45 FPS'lere duştuğu yerlerde bile sabit 60)
Ve geldik beklenen hazin sona. CS:GO:
800x600 Low :
Aaah o GPU ve CPU kullanımı beni benden alıyor
FHD ultra :
4k ultra :
Artık sanırım buralarda duzgun sonuc alabiliyorum
Şimdilik benden bu kadar. Daha oyun testleri gelecek merak etmeyin. Hayırlı gunler

Dosya Ekleri