Test ettiğim oyunlar;
Tom Clancy's Rainbow Six Siege - Ultra Euro Truck Simulator 2 - Ultra (olcekleme 400) American Truck Simulator 2 Ultra (olcekleme 400) H1Z1 King of the Kill (Very high) PLAYERSUNKOWN'S BATTLEGROUND (Very high) DayZ (Ultra ve geri kalan bulutlar dahil grafik secenekleri aktif) Grand Theft Auto IV (Tum ayarlar en yuksekte) Insurgency (Ultra) Spintires(Camur golgelendirmesi ve detaylaması dahil en yuksekte) Kart bu serinin cift fanlı versiyonu. Diğer versiyonda tek fan vardı bunda iki ve diğeriyle aynı buyuklukte. Kartın tasarımı MSI'ın bu kartlarda yaratmak istediği dayanıklı imajı tam olarak kullanıcıya yansıtmış gibi gorunuyor. Urunu alırken dalgınlığıma geldiği icin VGA-HDMİ donuşturucu almadım bundan dolayı hala daha kardeşimin monitorunu kullanıyorum. Cozunurluğum kısıtlı olduğu icin darboğaz yaşadığımı soyleyebilirim. Kullanıma engel olmasada adı ustune darboğaz maalesef. Urunde MSI Afterburner programını rahatlıkla kullanabiliyorsunuz fakat MSI Gaming APP programını kullanamıyorsunuz. Bilerek yazılım desteğini bu karta vermemişler ve koymamışlar. (Duy sesimizi MSI) Birkac kere indirip kurduktan sonra ana sayfasına girince acı gercekle karşılaştım maalesef. Sizi kutunun acılımıyla yalnız bırakıp bu incelemeyi burada bitireyim. Aklınızda kalan soru işaretlerini cekinmeden konu altından sorarsanız memmuniyetle cevaplarım.
Urunu tavsiye ediyormuyum? Kesinlikle bu fiyata bu urunu tavsiye ettiğimi soyleyebilirim. 643 TL'ye alınabilecek en iyi 1050 Ti model ekran kartlarından birisi.