Hepinize merhabalar. 1 Ay gibi bir suredir A7 2017'yi kullanıyorum. Size tecrubelerimi yorumlarımı bir konuyla aktarmak istedim. Hem de alacak arkadaşların kafasında bir netlik oluşturur.
Oncelikle on kamera performansına gelirsek;
On kamera tek kişiyseniz ve ışıklandırma iyiyse mukemmel fotoğraflar cekiyor. Fakat gece arkadaşlarla selfie cekeyim derseniz sizi biraz uzebilir. Bir de on kamera acısı dar. Blur efekti kaliteyi duşurebiliyor. Bence bu secenek opsiyon olarak sunulmalıydı.
Arka kamera performansına gelirsek;
Arka kameranın kalitesi muazzam, S7'ye yaklaşan bir kalitesi var. Grup selfielerini selfie cubuğuyla cekecekseniz arka kamerayı kullanmanızı tavsiye ederim.
Cihazın performansına gelirsek;
Cihazla bircok şey yaptım. Oyunlardan başlarsak Asphalt 8, Real Racing 3, Need For Speed: No Limits, Assasin Creed: Pirates gibi oyunlar oynadım. Real Racing 3'te araclar yoğunlaştığında fps duşmesi yaşanıyor. Fakat diğer oyunlarda bu sıkıntı yok. Hepsi gayet akıcı ve hızlı calışıyor. Antutu puanı da 59-60 bin civarı. Kısaca cihazın performansı hic fena değil.
Arayuz performansına gelirsek;
Bizler eski Touchwiz arayuzlerini hep deliler gibi kasan yavaş calışan arayuzler olarak bilirdik.
Fakat Samsung yeni arayuzlerinde Touchwiz'i hafifleterek arayuzu neredeyse en kullanışlı ve stabil arayuz haline getirdi. Cidden cok kullanışlı kolay bir cihaz. Size temalarla ozelleştirme seceneği de sunuyor.
Pil performansına gelirsek;
Cihazın efsane denen bir pil performansı var. 3600 mh bataryasıyla harikalar yaratıyor resmen. Yoğun kullanımla 2 gunu cıkarıyorum. Bu yoğun kullanım esnasında gunluk 1 saat oyun oynuyorum. Diğer etkinlikler de değişken oluyor. Always On Display'in de bataryaya cok buyuk bir etkisi yok.
General Mobile GM5 Plus'tan gecmiş birisi olarak bu cihazı cok fazla grup selfieleri cekmeyenlerin kesinlikle almasını tavsiye ederim.
Samsung Galaxy A7 2017 Kullanıcı Yorumu
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Samsung Galaxy A7 2017 Kullanıcı Yorumu