Fiyat:
İlk olarak fiyat ile başlamak istiyorum. Bu urunu tercih etmemdeki en buyuk etkenlerden birisi oldu
Urun Kutusu:
Urun kutusu urunu koruyacak duzeyde. Aldığım yer bunu goz onune almış olacak ki ekstradan bir koruyucu onlemi almamışlar. Sadece patlangaclı poşete sarıp yollamışlar
40mm Speakers: 40mm boyutundaki hoparlorleri olduğunu belirtiyor. İnsan kulağını tamamen kavraması icin yeterli bir boyut. Lightweight: Hafifliği ile size daha rahat bir deneyim sunuyor. Bazen başımda unuttuğum dahi oluyor. Tabi bu oynadığınız oyun veya uğraştığınız işin atmosferi ile alakalı olabiliyor
Genel Bakış ve Tasarım:
Urun oldukca sade bir gorunuşe sahip. Herhangi bir ışıklandırmaya sahip değil. Bana sorarsanız bir kulaklıkta olmaması gereken ozellikler bunlar. Sadelik her zaman daha iyidir
Urun kablosu yeterli uzunlukta olup, ucunda birer adet mikrofon ve kulaklık girişi bulunmakta. Kablo tam anlamıyla guven vermiyor. Daha sağlam yapılabilirdi.(Sağlamlaştırmak icin alternatif bir cozum uyguladım. İnceleme sonunda gerekli bilgiyi bulabilirsiniz)
Kulaklığın tasarım yonu oldukca guclu. Kulaklığın istenilen seviyeye getirmek icin yan tarafında demir surgulu kısım kullanılabilir. Kulaklığı kullanmadığınız zamanlarda ise hoparlor kısmını 90 derece cevirmenizi sağlayan bir mekanizmaya sahip. Bu ozelliği ile boynunuza takarsanız cok daha rahat hareket edebilirsiniz(Bu cok iyi duşunulmuş bir detay. Kırmızı ok işaretlerine dikkat ederseniz daha iyi anlarsınız.).
Kulaklığın hoparlor bolumunde bulunan sungerimsi yapı rahatsızlık vermiyor. Sıcak yaz gunlerinde her kulaklıkta olduğu gibi biraz terleme yapar. Bu kısmı fazla toz tutuyor. Siyah tonlarında olması tozları daha belirgin hale getiriyor. Fakat cok onemli değil.
Kulaklığın sol arka bolumunde bulunan 2 adet tuş var. Bunlardan birisi mikrofonu acma/kapama işlevi goruyor. Diğeri ise ses seviyesini ayarlamak icin tekerlek yapısında bir tuş. Bu tuşlar konumu itibariyle cok sık ve rahatca kullanılıyor.
Son olarak mikrofona değinmek istiyorum. Mikrofonu gercekten başarılı. Zaten 2 arkadaşımda aynı urun mevcut. Kendileri ile Skype ve Discord tarzı bircok programda goruşuyorum. Sesleri mukemmel geliyor. Ayrıca Mikrofon 90 derece hareket edebiliyor.
Kullanıcı Deneyimi:
Bu kısımda sizlere gozume batan artı ve eksi detayları belirteceğim.
Artılar:
Tam bir F/P urunu. Hoparlor ve mikrofon ses kalitesi başarılı. Hoş bir gorunume sahip. Tasarımının guclu olması kullanımı cok rahatlatıyor. Rahatsızlık hisse vermiyor. Hafif bir urun Eksiler:
Kablosu daha sağlam olabilirdi. Sesi belirli bir miktar dışarı veriyor. Benim gozume carpan detaylar bunlar. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Son olarak kablonun giriş kısmı pek icime sinmediği icin bir destek yaptım. Goruntu olarak pek guzel durmuyor farkındayım ama dayanıklı olması benim acımdan daha onemli