Merhabalar.

Urunu N11 uzerinden 10 gun once aldım. Uzulerek soyluyorum ki ben aldıktan kısa bir sure sonra indirime girdi. Ancak sağlık olsun. Listeleyelim. Klavyeyle başlayalım
Mekanik hisli Memchenical Switch kullanılmış. Hoş bir hissi var. Sesi hic fena değil. Giriş seviyesi bir klavye icin oldukca tatmin edici. Işıklandırma fena değil. Ancak iyi de diyemeyiz. Işık tuşların altından toplu olarak geliyor. Dik olmayan acıdan bakıyorsanız tuşları gormekte sorun yaşayabilirsiniz. Makro tuşları yok. Ancak ben zaten makroyu medya icin kullanıyordum. Bununla birlikte medya tuşları bulunuyor. Ancak bu medya tuşlarıyla oynayınca kendi ekseninde hareket ediyor. Diğer tuşlar kadar sağlam olmayabilirler. Dikkatli olmak gerek. Boşluk tuşu biraz tuhaf olmuş. İlk cıkarıp taktığımda ters taktım sandım. Ancak ilginctir ters takınca biraz daha normal gibi olsa da kullanınca alışılıyor. Tuş başlıkları değişebiliyor. Yani dilerseniz aşağıdaki numaralı fotoğrafın kırmızı renklisini elde edebilirsiniz. Ancak Keycapsler hem zor bulunuyor, hem de pahalı. Tuşlar kaliteli. Ancak ışıklandırma aydınlık ortamlar icin yeterli değil. Bakmadan yazan arkadaşlar icin klavye ışıksızken cok şık duruyor. Işık seviyesi ayarlanamıyor. Yalnızca 1/0. Windows tuşu yerine Cooler Master logolu Keycapsler kullanılmış. Bilek desteği yeterli değil. Yaklaşık 3 tuş boyutunda. NUM, CAPS ve SCR ışıkları da kırmızı. Klavyenin ışığı da Scroll Lock tuşu ile acılıp kapatılıyor. Fotoğraflara gecelim. Kutusu normal. Dışında minik patpatlı poşet vardı iyi korunmuştu. Ancak ici icin aynı şeyi pek soyleyemem. Yalnızca bir poşet var. Bir de klavyenin parlak noktalarında yapıştırma poşet. Zaten pek de gerek yokmuş.

Cok şık bir klavye:

Kırmızı renk tam olarak boyle değil. Cok daha guzel bir kırmızı. Ancak telefonda boyle cıkıyor.

Memchenical Switchler:

Videomuz:

Mouse'u kullanmadım. G402 kullanıyorum. Urunu klavyesi icin satın aldım. Ancak mouse icin şunu soyleyebilirim ki duşuk profilli bir mouse. Yani yuksek değil, engin. Sensoru hakkında yorum yapamayacağım. Mouse icin alıyorsanız pek mantıklı secim olmaz. Ancak sadece klavyesi icin de alınabilecek bir urun.

Not:Talep olursa mouse satılabilir.

Mouse fotoğraflarımız:

Son olarak dilerseniz Cherry MX ile uyumlu Keycapsler ile klavyemizi bu şekilde ozelleştirebiliyoruz: