Merhabalar sosyalde ki (yureği) guzel insanlar. Bugun yeni bir urun hakkında konuşacağım ancak buna inceleme demek icimden gelmiyor acıkcası. Cunku cok yuzeysel ve ilk izlenimlerime gore bir yazı olacak. Daha once yaptığım incelemeler gibi olmayacak yani. Ona gore okuyun. Annem ve kucuk kardeşim dışarı cıkmışlardı bugun. Kardeşim de 9 yaşında ve ona gore bir kafa ustu kulaklık istiyorlardı. Birkac saat sonra beni arayıp, " Barış bak şu kulaklığı buldum guzel mi?" gibisinden bir şeyler sordu. Teknosa Preo My Sound MS05 kulaklığın adı. Zaten 39 TL fiyatı varmış alın dedim bende. Giden en fazla 39 TL olur sonucta. Eve geldiklerinde actık kutuyu cok az da kullandım kulaklığı. Ona gore ilk izlenimlerimi paylaşacağım.

Benim icin baya kucuk bir kulaklık ancak 9 yaşında ki kardeşim icin gayet ideal boyutlarda. Kardeşim de yaşına gore iri birisi. Onu da soyleyeyim. Orgulu bir kablosu var ancak ne kadar dayanıklıdır emin değilim. Hic de oyle dayanıklı bir hissiyat vermedi zaten. 3.5mm Jack ile bağlanıyor. Hem mikrofon hem de kulaklık, tek bir tane 3.5mm Jack ile bağlanıyor. 3 kanallı yapıda yani bağlantı kısmı. Sevdiğim detaylardan biri de Jack kısmı standart şekilde değil, bağlantı kısmına zarar vermeyecek bir şekilde, yatay şekilde yapılmış. Şu anda belki anlatamamış olabilirim ama fotoğrafta ne demek istediğimi anlarsınız. Plastik malzemeden yapılmış olduğunu soylememe gerek yok zaten. Stereo ses veren bir kulaklık. Kablonun ustunde de bir tane mikrofon var. Onu da test ettim. Telefon goruşmesi yapmak icin iyi bir mikrofon. Yeterli gelir bu konuda. Daha fazlasını da beklemeyin zaten mikrofondan. Teknik ozelliklere cok fazla değinmeyeceğim. Fiyatına gore normal bir ses seviyesi var. Dışarıya az ses veriyor. Kardeşim memnun acıkcası. En one cıkan ozelliği sanırım katlanabilir yapıda olması. Hoşuma gitti bu detay. Onun dışında standart bir kulaklık. Hepsi bu kadar valla. Gene fazla yazdım bu kulaklık icin. Ucuz yoldan ufak bir kulaklık arıyorsanız bu modele bakabilirsiniz ancak ne kadar dayanır onu bilemem. Sizin kullanım senaryonuza kalmış bir durum. Bu yazı da bu kadar olsun. Yakın zamanda kendime kulak ici kulaklık almayı planlıyorum. Şu an ki kararım LG Quadbeat 3 ancak henuz net karar vermedim. Yakın zamanda alırsam onun da detaylı bir incelemesine kalkışırım. Şimdilik bu kadar. Hayırlı ramazanlar dilerim herkese.

Not: Bir iki tane fotoğraf yukleyecek idim ancak dosyaların boyutlarını duzgun hale getirmeme rağmen hata alıyorum. Bence site bu konuda bir cozum bulmalı.

Kulaklığın 3.5mm Jack bağlantısı bu şekilde (Fotoğraf başka bir kulaklıktan alıntıdır) :