İlk olarak kutunun icerisinden bilgisayarın dışında ozel bir urun cıkmadı yani sticker gibi şeylerden bahsediyorum. Driverları otomatik kurulum yapması icin bir adet yazılım cd si cıktı
bu CD'de driverların dışında bazı programlarda var dragon gaming center help desk gibi
Urunun Temel Ozellikleri
GL62 6QD-079XTR
İşletim Sisemi: DOS Ekran: 15.6" FHD (1920x1080) Yansımasız Ekran İşlemci: Intel® Core™ i5-6300HQ (6M Cache, up to 3.20 GHz) Chipset: Intel® HM170 Ekran Kartı: Nvidia GTX950M 2GB GDDR3 Hafıza: 8GB DDR4 Hafıza Yuvası: 2 Slots Maksimum Hafıza: 32GB HDD: 1TB 720RPM Optik Okuyucu: DVD Super Multi On Kamera: HD type ([email protected]) Klavye: Full Size Keyboard Ses: 4x 2W Pil: 6-Cell Guc Adaptoru: 120W adapter Boyutu (WxDxH) mm: 383 x 260 x 27~29 Ağırlık (kg w/ Battery): 2.4 Bilgisayar benim bir cok işimi goruyor tasarımı cok hoş ve aynı zamanda cok da ağır değil.
Oyunlar icin konuşmak gerekirse CS:GO, League of Legends ve PUBG oyunlarını sorunsuz bir şekilde kasmadan oynayabiliyorum.
Klavyenin aydınlatma ozelliğinin olmaması biraz kotu oldu, Steelseries olarak gecen bu klavye de tasarım cok hoş ilk olarak Steel diyince aklıma acaba klavye tuşları celikten mi diye geldi ama oyle bir durum yokmuş Steelseries oyunlardaki makro ayarları icin geliştirmiş bir urun.
Nahimic adında yuklu bir uygulamaya sahip bu uygulama microfon ve kulaklık ayarı yapmamıza olanak sağlayan bir program bunun sayesinde cok dandik bir kulaklığınız olsa bile onu en ust kalitede kullanmamıza olanak sağlıyor dışarıdan gelen tum sesleri absorbe edip sadece sizin sesinizi karşı tarafa iletiyor.
Kasa beklediğimden İnce cıktı acıkcası daha kalın bir dizayn bekliyordum.
Burada gorduğumuz tuşlar soldan başlayarak sırasıyla.
1. Bir ceşit fan hızını daha yuksek seviyeye getirmeye yarayan bir tuş saniyede diyelim 1 tur donuyorsa fanımız bu tuş ile 4-5 kat daha hızlanıyor tabi acınca biraz ses yapıyor ama gerek kalmadı şu ana kadar.
2. MSI Dragon Center olarak geciyor ve bize sistem ozellikleri hakkında bilgi veriyor.
3. Power tuşu.
Dış kasanın tasarımı hem sade hem şık duruyor benim icin en azından ama bir miktar uzerindeki plastiğin cok kaliteli olmadığını duşunuyorum.
Fanın cıkışının gayet yerinde bir yere koymuşlar, bazı markalar fan cıkışını PC'nin altına koyuyorlar ver boylelikle fan yeterli verim sağlayamıyor.
Sonuc olarak bir notebooktan beklediğimden fazla bir performans sağladı.