Bugun sizlere 1 aydır kullandığım ekran kartım hakkındaki goruşlerimi belirteceğim. İlk olarak sistem ozelliklerim bu şekilde:

İşlemci: Intel Core i5 7500 Ekran Kartı: MSI GeForce GTX 1070 Quick Silver 8GB Anakart: MSI B250M Bazooka RAM: Kingston HyperX Fury 8 GB 2400 MHz DDR4 HDD: WD 1TB Blue 7200RPM 64MB Cache PSU: Cooler Master MasterWatt 600W 80+ Kasa: Dark Sentinel
Biliyorum ilk baktığınızda size yetersiz gozuktu, bence de oyle. Cunku tum parcaları RX 580 icin secmiştim. MSI geri odeme kampanyası+Hepsiburada KDV indirimi denk gelince 1070 aldım. Sonuc olarak sistemim bu şekilde.

Darboğaz konusuna gelir isek Full HD cozunurlukte tek drop yediğim oyun Watch Dogs 2. Onun dışındaki oyunlarda bazı sahneler haric pek bir darboğaz soz konusu değil. DSR ile 2K'ya aldığımda ise 0 darboğaz ile oynayabiliyorum. Kartın tasarımı cok guzel. 1080p ve 1440p'de performans muthiş. Gercekten verdiğim parayı hak ediyor. Isı konusunda da gercekten serin bir kart. Oyun testlerine zaten internetten, benden daha guvenilir kaynaklardan ulaşabileceğiniz icin onları pas geciyorum. Almanızı cidden tavsiye edeceğim bir kart.