Sizlere danışarak topladığım Ryzen tabanlı sistemimin ekran kartını tanıtmak istiyorum.​

Sistemin ekran kartı:

AORUS Radeon™ RX580 8G | Graphics Card | GIGABYTE
Gigabyte RX580 Aorus 8G

Referans olarak 1340 MHz değerinde calışan kartımız 'Gaming' ve 'OC' olarak 2 farklı profilde bu değeri yukseltme olanağı sağlıyor. Gaming:1365MHz / OC: 1380MHz DirectX 12 ve Vulkan gibi ileri donuk teknolojileri desteklemesi kartın değerini arttırıyor. Kartın on yuzunde 2 adet fan Bulunmakta ve arka tarafında hem kartı koruyan hem de pasif soğutma sağlayan bir plaka mevcut. ? HDMI ve DisplayPort girişleri bulunmakta. DVI-D'de mevcut Programlanabilir RGB led ile kasanızı bir nebze aydınlatabiliyorsunuz. Kutu ve İceriği:

Kişisel Yorumum: Kutu icerisinde gelen cok bir parca yok lakin az ve oz olması benim hoşuma gitti. Sade ve guzel renkler secilmiş. Portların zarar gormemesi icin koruyucular var. Aklına Gigabyte ve RX580 hakkında bir şey takılan varsa şunu soyleyebilirim; Gorunuş beklentiyi fazlasıyla karşılıyor ve performansında oyle olduğunu sistemimi birleştirdiğim zaman deneyimlemeyi umut ediyorum. Kısa bir İnceleme yapmak istedim hatalarım varsa duzeltiniz lutfen. Herkese iyi forumlar!