Arkadaşlar, biliyorum incelemeleri mevcut. Recep Baltaş ve Ali Gungor gibi isimler incelemiş hemde. Cok uzatmak istemiyorum. Kulaklığı almak isteyenler kararsız kalanlar hic duşunmeden alsın. Goruntusu kotu diye duşunmeyin gormeden karar vermeyin derim. Malzeme kalitesi muhteşem, rahatlık muhteşem ve kullanılan plastik yapı cok ama cok iyi. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi muhteşem.
Kablo cok kaliteli ve cıkarılabilir olması bence buyuk bir kolaylık sağlamış. Cok rahat uzun kullanımlarda kesinlikle rahatsız etmedi. 6 saat kullandım ve bir ağrı rahatsız duymadım. Tek eksi yonu sanal 7.1 olması buna rağmen cok iyi iş başarıyor. CS:GO icin aldım fakat oyun, muzik ve film herşey tatlı bu kulaklıkla. Hyper X Cloud 2 ve Corsair Void arasında kalmıştım. Recep Baltaş ve Ali Gungor'un incelemesini izledim onların tecrubesine guvendim ve aldım. Hic pişman değilim, Adeks Store'dan aldım. 550 TL gibi bir fiyatı vardı inanın 750 olsa bile hakediyor sonuna kadar. Burdanda Adeks Store calışanlarına teşekkur ediyorum.
Cunku Steel Series Rival 700 - Steel Series Arctis 5 RGB kulaklığı istediğim kadar mağazalarında bilgisayarda denememe izin verdiler. CS:GO ve farklı oyunlar oynadım. Muziğe ve filme uygunluğu nasıl diye merak ettim. Muzik dinledim, kısa bir film denedim. Cok ilgililer ben bu kadar ilgili bu kadar malına guvenen ve arıza cıktığında anında değişim yapan bir mağaza daha once gormedim.
Kendilerine tekrar tekrar teşekkur ediyorum. Bunu anlatmamın sebebi ise kesinlikle reklam değildir. Bir coğumuz sıkıntı yaşıyoruz bir şeyler alırken ve aldığımız urunden soğuyoruz. Ben cok memnun kaldım sizinle paylaşmak istedim. Sizlerde sorunsuz alışveriş yapın, sonucta hepimiz bu urunlere para oduyoruz. Uzun lafın kısası almayı duşunen varsa kesinlikle alsın derim.
Rahatlık: 10/10 Kablo Kalitesi : 10/9 Uzun Sure Kullanım: 10/10 7.1 : 10/9 Mikrofon: 10/10 Filme Uygun: 10/9 Muziğe Uygun : 10/9 Oyuna Uygun : 10/10
SteelSeries Arctis 5 RGB 7.1 Gaming Kulaklık İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- SteelSeries Arctis 5 RGB 7.1 Gaming Kulaklık İncelemesi