İlk bakış
Klavyeyi kutudan cıkarttığımız zaman gercekten iyi muhafaza edildiğini goruyoruz. Klavyenin yeterince uygun ağırlıkta olduğunu goruyoruz. 1 adet bileklik desteği ve tuş cıkartma aparatı yanında veriliyor, ve ayrıca klavyeyi eğimli bir şekilde tutmak icin altında 2 tane kapakcık var. Klavyenin sağlam kalabilmesi ve kaymaması icin klavyenin altında ismini bilmediğim bir tur plastik gibi 2 tane şey var.
Rahatlık ve kalite
Rahatlık konusunda pek başarılı diyemem acıkcası, benim 3 saatlik oyun performansımda bilek desteği bileğimi kızarttı pek kaliteli bir malzeme değil ama işe yarıyor. Kalite acısından govdesi metal bir yapıya sahip fakat tuşlar mavi switch cok ses cıkartıyor, ama isterseniz kahverengi switch olanını da alabilirsiniz. Klavyenin şoyle bir sorunu var tozlanıyor ama ne kadar sorun olur sizin icin onu bilemem. Onun dışında tuşlar tam sabitlenmemiş cok hafif oynaması var ve boşluk tuşu kalitesiz ve sallanıyor.
Fiyat performans
Ben urunu yurt dışından aldım, o zamanlar Turkiye'de yoktu ama Turkiye'de fiyatı 300TL civarı iken yurt dışında 220TL civarında. Urunun Turkce karakterli tuş dizilimi bulunmuyor, fakat sıkıntı yaratacağını sanmıyorum bende yaratmadı. Performansa gelecek olursak klavye ile CS:GO deneyimim cok oldu sıkıntısı yok ama 5 saat ve ustu oynayacaksanız belirtiğim gibi bilek desteği bileğinizi ağrıtabiliyor.
Alınır mı?
Alınır gercekten cok beğendiğim bir klavye herkese tavsiye ederim dediğim gibi tek sorunu uzun sureli oyun oynadığınız zaman (bilek desteği ile) bileğinizi kızartıyor ve terletiyor. Onun dışında cok tozlanıyor sizin icin bu sıkıntı olacaksa almayın.
Evet incelememin sonunda geldik okuduğunuz icin teşekkur ederim.