Erkek İnfertilitesi Azosperm tedavisini Celalettin Peru'da gorenler...
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi Azosperm tedavisini Celalettin Peru'da gorenler...
-
23-09-2022, 14:29:03Biz tedaviye yeni başladık. 11 aylık evliyim. 6. aydan sonra cocuk duşunduk doktor kontroluyle erken oğrendik bu durumu. İlk sperm sonucu 3 adet hareketsiz sperm. İkinci sperm testi 2 hafta sonra sonuc sıfır sperm. Bu arada bi şok havasına girdim tabiki eşimin uzulmesi ve kendini sorumlu hissetmesi beni daha cok uzdu. Ancak uzulmek ağlamak fayda vermez. Destek olmak cok onemli her iki bireyde inanclı olmalı bence. Bize micro tese olmalı dediler. Bu arada fsh yuksek 29. lh de yuksek 21. Bir kac ay bekledik. Hergun havuc suyu icirdim hem ona hem kendime. Ciğ kabak cekirdeği yedik her akşam.Araştırdım baya bende Celalettin peruya muayene olmaya gittik. Tekrar hormon testleri sperm testleri yapıldı. Bu testlerde fsh 21e duşmuş. lh 8e duşmuş. Havuc suyunun duşurduğunu duşunuyorum. Spermiyoram testinde de 5 adet sperm dedi. 2 adet amorf. 3 adet immotil. Bize ceşitli ilaclar iğneler bal karışımı fln verdi. Artabileceğini soyledi. Tedavi olanları merak ediyorum. Sayı artarmı? Tup bebek tedavisi olacağız. Sadece teseden once ilac tedavisi denemek istedik. Aranızda tedavi gorup teseye gerek kalmadan bebek sahibi olan varmı? oneriniz varmı?