Urunu 03.08.2018 tarihinde GameEkstra sitesinden ''12. yıla ozel 12 urunde indirim.'' kampanyası sırasında Apex 100 klavyem ile birlikte sipariş ettim. 3 gun icinde Bodrum'a ulaştı. Kargo ucreti odememe rağmen Aras Kargo benden kargo ucreti tahsis etti fakat GameEkstra ile yaptığım goruşme sonucunda o para kartıma iade edildi. Urunu indirim sırasında 53TL gibi bir fiyata aldım.
Genel goruşlerim ve fikirlerim:
Urun (genel olarak firma) Sosyal'de onerilmeyen bir urun. Fakat butce azlığından dolayı (bilgisayarımı yeni dizmiştim) ve ''İlerde değiştiririm beni idare etsin yeter.'' duşuncesiyle aldım. Hala sapasağlam bir şekilde calışıyor bozulmasını bekliyorum değişmek icin fakat pek de bozulacakmış gibi durmuyor.
Urunun uzerinde DPI ve ışık modlarını değiştirmek icin 2 tuş bulunuyor. Işık modları olarak gokkuşağı modu var.
Renkler arasında geciş yapan bir modu var.
Son olarak katman katman değişen bir mod var. Nasıl anlatsam bilemedim renkler akmıyor yani merdiven basamağı şeklinde gidiyor.
Bunların dışında BANEGM adlı programda 10 adet daha mod var.
Urunun yanında kaymaması icin kaucuk bir şey yok fakat urun yine de elinizden kaymıyor. Urun birazcık terleme yapıyor.
Malzeme kalitesi olarak tutuş hissiyatı fena değil fakat tırnağınızla vurduğunuz zaman sesinden cok da kaliteli olmadığı anlaşılıyor.
Işıklandırma olarak yanları yeterli fakat alt kısmında ışığın icinden siyah plastik net bir bicimde gorunuyor ve o bolgede ışık seviyesi iyi değil. Diğer bolgelerde ışık seviyesi gayet iyi.
Urunun programı var farenin tum tuşlarını farklı bir şey icin atayabiliyorsunuz. Ayrıca farenin yan tarafında 2 adet programlanabilir tuş var. Ben CS:GO'da mikrofon icin kullanıyorum. Ayrıca makro atayabiliyorsunuz. Renkleri duzenleyebiliyorsunuz ve Polling Rate, Consor Speed, Vertical Scroll Speed, Double Click Speed ve DPI değiştirebiliyorsunuz. 8 adet DPI kaydedip her birine bir renk atayıp DPI tuşuyla da bunlar arasında geciş yapabiliyorsunuz.
Urunun nefret ettiğim 2 adet ozelliği var. Bunlar program uzerinden belki duzeltilebiliyordur fakat ben nasıl yapılacağını bilmiyorum.
1. sorunum sadece CS:GO'da olan tutukluk sorunu. Elimde USP veya Glock varken ve cok seri sıkmaya calıştığım zaman (nadiren) silah resmen tutukluk yapıyor. Sensor ayarlarıyla oynasam duzelir gibi ama emin değilim. Videolu kanıt olsun diye denedim fakat bu kez sıkıntı baş gostermedi.
2. sorunum yine sadece CS:GO'da olan bir sorun. Fareyi cok hızlı dondurmeye calıştığım zaman donmuyor. Takılıyor. Yine belki sensor ayarları uzerinden uğraşırsam cozerim gibi geliyor. Ama cok can sıkıcı bir durum. Videosu altta.
75-80 liralık bir fare icin bu inceleme cok fazla ben keseyim artık. Sonuc olarak. Işıklı, programı olan, makro atayabileceğiniz, fiyatına gore gayet iyi olan bir fare. Şu an en ucuz 75TL'ye buldum. ''Bu fiyata alınır mı?'' derseniz. Bence alınır.
Birkac resim ve teknik ozellikler.
Resolution (DPI)2500 DPI Number of Macro Buttons7 Buttons Switch ProducerHuano Switch Lifetime10 Million Polling Rate (Hz)500 Hz Mat MaterialTeflon FPS Frame Rate4500 FPS LEDRGB BacklitCable Length1.8 MMaximum Acceleration8GSensor TypeOptical
Sensor Producer and ChipAvago 5050
Software and MacroYes
Dosya Ekleri