Firma: Openvds
Lokasyon: Almanya/Hetzner
İşlemci: i7 3930K, 6*3.2 ghz (2 cekirdek, 6Ghz kullanım)
Ram: 32 GB
C Diski: 75 GB SSD (Sabit 75 GB kalır, arttırılamaz)
D Diski: 1 TB Sata (Yeterli değilse her 250 GB ek alan icin aylık 10 tl fark alıyorum. D diski maksimum 2,5 TB'a kadar cıkabilir, daha fazla alan verilmesi mumkun değildir bunu goz onunde bulundurun , eğer 2,5 TB alan bana yetmez diyorsanız ne beni ne de kendinizi ileride olası bir sıkıntıya duşurmeyiniz)
Bandwith: Dedicated olarak aylık toplam 30 TB trafik hakkı var, bana 10 tb yeterli, siz 20 tb'a kadar kullanabilirsiniz.
İşletim Sistemi: Hangi sistemi isterseniz kurulumu yapılır (Hali hazırda windows server 2012 mevcut, başka işletim sisteminin kurulumu biraz zaman alabilir)
Sunucu Up-Down hızı:

Bu şekilde duşunduğum fiyat aylık 100 tl'dir. Ozelliklere bakıldığında fiyatın gayet makul olduğunu duşunuyorum. IP değişimi mevcuttur ancak bunun icin aldığınız her ip'de odemeyi @Samsung'a yapacaksınız, bana sadece vds kirasını odeyeceksiniz. Aradığım arkadaş odeme konusunda sıkıntı cıkarmayacak, uzun vadede calışabilecek, zırt pırt başımı ağrıtmayacak guvenilir bir arkadaş bulmak. Unutmayın 100 tl ile aldığınız sunucudan 400 tl'lik performans bekleyemezseniz. Ciddi alıcı olan guvenilir arkadaşlara demo verebilirim, alıcı olmayan amacı vakit harcatmak olan arkadaşlara demo konusunda yardımcı olamayacağımı belirtmek isterim. Bu arada şu konuda emin olabilirsiniz ki hicbir şekilde sizin dosyalarınıza işlemlerinize ya da yazılımlarınıza goz dikecek ya da sizi yarı yolda bırakacak bir insan değilim. Almayı duşunup guven sorunu yaşayan arkadaş varsa kendileri benim hakkımda istediklerini cekinmeden sorabilirler.
Forumda satış yapan butun arkadaşlarımıza kendi adıma kusura bakmayın diyorum. Amacım hic kimsenin muşterisini almak ya da satış baltalamak değildir, zaten bu konuyu da kÂr amacı gutmek icin acmadım; başta da belirttiğim gibi benim niyetim sadece sunucu masrafını paylaşmak.