Urunu 16 gun once MediaMarkt uzerinden satın aldım.

Driver'ı bilgisayara yukleyip actığımda, şok yaşadım. Bu kadar cağ dışı tasarım gormemiştim. 7.1 Ozelliğini aktif ettim. Ses konusunda uzmeyecek, 50mm'lik suruculer mevcut. Fakat 35% seviyesinde kullanmama rağmen, dip ses oldukca fazla.

Kulaklık pedleri, suni deri,ve gayet buyukler. Kulağınız ne kadar buyuk olursa olsun, icine alabileceğinden eminim. Tabii, deri olduğu icin terletiyor.

Ses izolasyonu, Deri pedler olduğu icin gayet yeterli diyebilirim.

Kablo, orgulu ve dayanıklı duruyor.

Bu ustteki okuduklarınız, bir haftalık deneyimim sonucunda soylediklerimdi. Fakat;

Bir haftanın sonunda kablolar orgulu fakat kalitesiz olduğu icin, birbirine girdi, ve bu sayede kulaklığın sol surucusunden ses gelmemesine sebebiyet verdi. Yani, kulaklığın sadece sağ tarafı calışmaya başladı. Taa ki tum duğumleri acabilir, ve dolaşmasını engelleyebilirsem iki tarafını kullanabilirdim. Son care olarak, artık orgulerin dolaşmasıyla beraber mikrofonun ve kulaklık uzerindeki rgb ledin calışmadığını gorunce, kablo orgusunu soktum.

Fakat, sorunum duzelmedi. Rampage'in muşteri hizmetlerini arayıp da, kulaklıksız kalıp,
sorun bulamadık demelerini istemediğim icin gondermedim.

Rampage, tum sosyal tarafından adeta nefret edilen bir marka olup, ucuza alacağım mottosu ile yola cıkanların başına buyuk dertler acan bir firmadır.

Kulaklığın satış fiyatı MediaMarkt uzerinde 199,99₺

SteelSeries Arctis 3 (2019) ise HepsiBurada uzerinde 349₺

150₺ uzerine koyup, en azından malzemeden calmayan, urununun arkasında duracağı koklu bir firmaya, daha iyi suruculer kullanacağından emin olduğunuz icin verebilirsiniz. Veya ucuzlukcu, yazılımınının Cin hukumetine bilgi gonderip gondermeyeceğinden asla emin olamayacağınız bir firmaya da verebilirsiniz.

"Seneye bir daha alırım" cılara oneririm.