E iyi guzel peki kotu yanları yok mu? Maalesef ki var.
Olumsuz Yonleri:
Eğer telefon numaranızı eşleştirmemişseniz cağrı yaptığınızda gizli numara olarak arıyorsunuz. Haliyle herkesin hattı gizli numaralara acık değil. En azından gizli numaralara cağrıya kapalı olan bir numarayı aradığınızda bakiyeniz eksilmiyor. Telefon numaranızı eşleştirdiğinizde arayan kimliği sizin cep numaranız gozukuyor(du). Bu telefon eşleştirmesini yıllar once yapıp ve bu şekilde cağrı yapmış olmama rağmen artık aradığımda hep gizli numara olarak gozukuyor. Bu sorunu cozmek icin defalarca telefon numarasını eşleştirip sildim ama sorun cozulmedi. SMS gondermek bazen zaman alabiliyor. Dun akşam arkadaşıma Skype'dan SMS gondermeye calıştım ancak 0.65 MBPS internet ile bir SMS'i 13 dakikada gonderemedi. Yapması gereken SMS bilgisini alıp Skype sunucusuna taşımak, telefonumu baz istasyonuna cevirmek değil

Cağrı kalitesi tamamen sizin internet hızınız ve aradığınız kişinin şebeke bağlantısına bağlı. Kaliteli bir goruşme icin (bence) 6 MBPS ustu bir bağlantı hayli hayli yeter. Koşullar iyi ise sanki telefondan goruşuyormuşcasına gecikmesiz kaliteli bir hizmet sunuyor. Defalarca kez şarjım bittiğimde aileme Skype ile ulaşabiliyorum. Bundan daha iyi ne olabilir ki