Hayırlı akşamlar kızlar .. kafam cok karışık allak bullak diye bilirim . 6 aylık evliyiz hic korunmadık,eşim cok istiyordu cocuk ne zaman gelirse ben hazırım diyodu .ben surekli kontrollerimi yaptırıyordum herşey yolundaydı...
taki 2 gun oncesine kadar, oylesine yaptırdımız sperm testinde hayal kırıklığı yaşadık doktor urologla goruşmemiz gerektiğini soyledi sayının istenilenin cok altında olduğunu soyledi . Sonrasında hormonda lh ve fsh normalin uzerinde cıkmıştı sonrasında ultrason felan istenildi ama eşimde ultrason temiz cıktı . Sperm sayımız 1 milyon ..
Gittiğimiz urolog normal yolla gebelik oluşmayacağını soyledi aynen şu şekilde . Kısırlık var diyemem ama normal yolla hamilelik cok duşuk iyi bir tup bebek merkezi bakın dedi . Biz cıktık ama ben kafamı zor toparladım beklemiyordum , insan başına gelmeden anlamazmış . Ben şimdi bi cok şeyi daha iyi anladım . Tup bebek merkezinede gittik konuştuk olumlu konuşuyorlar bize lazım olan 5 tanesi bunu araştırıp en iyi 5 spermi alıcam icinden kaldıkı eşinde 1 milyontane cıkmış şanslısınız ve en buyuk şansımız genc olmanız dedi ,dedi ama ben duşunmeden edemiyorum .
Ablalarım kardeşlerim sizinde bizim sayımız kadar duşuk olupta tup bebek olan varmı cok korkuyorum ya oylede olmassa diye duşunmeden edemiyorum rahat uyuyamıyorum piskolojim alt ust oldu duşunmeden edemiyorum . Sizden ricam benden bu konuda tecrubeli olanlardan yardım siz nasıl yaptınız ne yaptınız .