Arkadaşlar şu Logitech'ten cekmediğim kalmadı. 1 ay once G502 PS mouse'um bozulmuştu. Logitech MH'ne mail attım onaylandığına dair mail geldi ancak sonra donuş yapılmadı. 2 hafta sonra tekrar mail attım, tam 1 hafta sonra geri donuş yaptılar. İlk once cok guzel bir dille cevap verip hızlıca yardım ettiler. Ardından elimdeki mouse'dan kalmadığını, bana dilersem başka bir model atabileceklerini soylediler. İnternette ve bu forumda birkac kullanıcının deneyimini okudum. Herkese bunu yapıyorlarmış. Mesela birinin G103'u varken G213 gondermişler vs. Ben de herhangi bir Wireless model de gonderebileceklerini, yoksa istedikleri bir model de gonderebileceklerini belirttim. Onlar da 2 gun icerisinde doneceklerini soylediler. Ancak bir donuş sağlanmadı. Ben de MH'ni aradım. Temsilci hemen mail olarak geri donuş yapılacağını belirtti. Ve işte olaylar başlıyor...
Ancak yine donuş sağlanmadı. Bende 2 mail daha attım. Bu gun mail geldi, size G502 HERO modelini gondereceğiz diye. Ben de teşekkur ettim ve keşke wireless bir model gonderseydiniz, dedim. Sonra, cok ilginc bir mail geldi, kaba bir uslupla ''istediğiniz wireless modeller ile gondereceğimiz model arasında cok yuksek bir fiyat farkı var'' diye. Yazıda bircok yazım hatası vardı. Ben de Turkiye'deki G502 Proteus Spectrum ile G903 yani wireless modelinin arasında 150 TL fark olduğunu (yani onlar icin 22 EUR) hatta dilerlerse farkı odeyebileceğimi belirttim. Ardından bana kargoya verdiğimizde size takip numarası gelecektir diye bir mail geldi. Ben de, ''teşekkur ederim ancak asıl soruma cevap vermediniz, ayrıca 1 aydır sizden cevap bekliyorum, urunu tamir etmediniz/yenisini gondermediniz, dedim, tabii ki burada kısalttım, mailde cok uzunca yazdım... Bu arada, telefonda beni tamı tamına 30 dakika beklettiler ve acmadılar, bunu da soyledim. Gelen cevap ise;
Beyefendi, gunde 1000 tane mail gonderiyoruz. 100 kişi ile goruşuyoruz.
Hattamızda 30 dakika beklediyseniz demek ki hattımız meşgulmuş. Size veya başka bir muşterimize ozel bir durum yoktur.
Ayrıca, size wireless bir model gondereceğimizi soylemedik. Wireless bir model siz istediniz.
G502 CORE stokta olmadığı icin HERO olanı gonderiyoruz.
Modeller arasında aşırı fiyat farkı vardır ve size bir ust model gonderemiyoruz.
Eğer desteğimizden memnun değilseniz durum adına uzgunuz.
Talebinizi iptal edebiliriz.
Genişletmek icin tıkla...
Sanki ben kendim onlara wireless gonderin diye baskı kurmuşum gibi bu maili attılar. İşte burada sinirlerim iyice bozuldu ve kendimi cok kotu hissettim. Zaten maillerin hepsini paylaşmadım, oyle bir tavırları var ki, sizi kucuk duruma duşuruyorlar. Her neyse, ben de
''Her ne olursa olsun, bir muşteriyi 30 dakika telefonda bekletmeniz asla kabul edilemez. Eğer temsilciniz yetersiz ise bu sizin probleminizdir.'' dedim. Bana gelen son mail ise;
''PROTEUS veya CORE fark etmez. İkisi de G502 dir.
İkisi de stokta olmadığı icin HERO olanı gonderebiliriz.
Ucretli calışmıyoruz ondan fiyat farkını ondeyerk bir ust modeli talep edemezsiniz.
Bu tartışmayı kesmnizi rica ederiz.
Size G502 HERO gonderilmiştir.''
Genişletmek icin tıkla...
Bu mailden sonra onlara cevap vermedim. Gonderip gondermemeleri umrumda değil. O kadar aşağılayıcı konuştular ki, gidip başka bir marka mouse alacağım. Şu an sinirli ve uzgun, aşağılanmış hissettiğim icin cok guzel yazamadım, lutfen bağışlayın. Umarım bir fikir olmuştur size. İyi gunler dilerim.
Rezalet Logitech Muşteri Hizmetleri Deneyimi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- Rezalet Logitech Muşteri Hizmetleri Deneyimi