Yeni aldığım RX 580'i bende olan oyunlarla test ettim. Sonuclar beklediğim gibi cıktı. VGA monitorume HDMI to VGA aktif donuşturucu ile bağladım, goruntu cam gibi ve gidipte oyle pahalı bir şey almadım.
Oncelikle sistemden bahsedeyim.
İ5 4670K @4.2Ghz, 12GB DDR3 RAM, RX 580 Aorus 8GB, 750W 80+ PSU.
Yukarıda oyunların kac FPS verdiklerini anlatan bir tablo oluşturdum. Ancak ben V-Sync acarak oynuyorum oyunları, ve yukardaki Watch Dogs 2 haric hepsini ultra 60 FPS'de oynayabildim. Mafia 3'u eklemedim yukarıya cunku oyunun optimizasyonu berbat. Ayarları ne kadar kapatsam da FPS artmıyor. Fark ettiğim bir kac detayı aktarayım, V-Sync kapatarak testleri yaptığım zaman, GTA V'te işlemci kullanımı %90'lara kadar cıktığını gordum. V-Sync acınca %60'ları gecmiyor. Ayrıca Resident Evil 7'de render ayarı mevcut, onu 1.5 yapıp high ayarlarda V-Sync acarak oynuyorum, daha akıcı oluyor. Render ayarını 2 yapınca gercekten FPS duşuyor ancak bir o kadar da gercekci oluyor. Ayrıca Battlefield 1 DX12 ile test edemedim, Afterburner ile cakışma yaşıyor galiba oyun, DX12 acınca siyah ekran veriyordu, bende DX11 ile testi yaptım. Oyunları hepsinin ultra, ultra yoksa very high ayarlarda testlerini yaptım.

Aparatın model: S-Link HVS11
Ekran kartının programını kurdum başta LED ayarı gelmedi panele, sonradan geldi anlamadım nasıl oldu.