Urun elime ulaşalı 1 haftaya yakın oldu. Size ilk izlenimlerimi anlatmak istiyorum. Ama bundan once bilgisayarin teknik ozelliklerine bakalım;
İşlemci: Intel® Core™ i5-7300HQ (6M Cache 3.50 GHz) İşletim Sistemi: Dos Ekran: 15.6" FHD (1920x1080) Yansımasız Chipset: Intel® HM175 Ekran Kartı: GeForce® GTX 1050 2GB GDDR5 Hafıza: 8GB DDR4-2400 Hafıza yuvası: 2 Slot Maksimum Hafıza: 32GB HDD: 1TB 7200RPM Optik Okuyucu: Yok On Kamera: HD type ([email protected]) Ses: 4x 2W Battery (Cell): 6-Cell Li-Ion Guc adaptoru: 150W adaptor Boyut (WxDxH) mm: 383 x 260 x 22~29 mm Ağırlık: 2.2 kg Urunu hepsiburada.com'dan 3499 TL'ye aldım. Urunun fotoğraflarını ve kutu acılımını internette bulabilirsiniz. Msi kalitesine değinecek olursak bilgisayar cok hafif ve haliylede plastik malzeme kullanılmış. Dokununca kadifemsi bir yapı hissediyorsunuz. Malzeme kalitesinin Casper ve HP den iyi olduğunu soyleyebilirim. Bilgisayarda 2 adet fan var ve cok sessiz calışıyorlar. Ama turbo fan moduna alırsanız 6000rpm hıza cıkabiliyorlar. Bu da fon makinesinin yaptığı ses kadar ki buna gerek yok cihaz gayet serin. Performans bazında ise GTX1050 bulundurmasi gayet hoş 2GBVRAM olmasına bakmayın hicbir sıkıntı cıkarmadı henuz.Bilgisayar freedos olarak geliyor ve Windows u siz kuruyorsunuz. Tavsiyem Win10 64bit pro kurmanız yonunde. Cihaz da SteelSeries bir klavye bulunuyor ve gayet başarılı tek eksiği klavyenin ışıksiz olması. Oyuncu bilgisayarında dikkat edilen ekran kartı bu bilgisayarda bu fiyat segmentinde rakiplerine gore daha ucuz ve alınabilir duzeyde.Son olarak uzerinden gecersek iyi yanları ekran kartı, malzeme kalitesi, işlemcisi, klavyesi.
Eksi yanları:
Klavyesinde ışıklandırma yok, SSD yok.
Urunden gayet memnun kaldım. İncelememi okuduğunuz icin teşekkurler merak ettiklerinizi yorum olarak yazabilirsiniz.
MSI GL62M 7RD-609XTR İncelemesi
İncelemeler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İncelemeler
- MSI GL62M 7RD-609XTR İncelemesi