Butun parcalar şoyle;
İşlemci: İ5 6500 Ekran Kartı: MSI RX 460 4GB Anakart: MSI H110M-VD PRO Kasa: Everest Rhino 432 Guc Kaynağı: Everest Eps-550W Harddisk: WD 1TB 7200Rpm Blue SSD: Corsair Force LE 120GB 560/530 Bellek: GSKILL 8GB 2800Mhz CL15 1.25V Klavye: Razer Blackwidow Ultimate 2014 Fare: Steelseries rival 300 Mousepad: Steelseries Qck+ Monitor: LG25UM57 Resimler;
Fikirlerim;
İşlemci
Acıkcası işlemciyi cok beğendim iyi ki almışım diyorum ancak overclock edememek beni uzecek galiba
Ekran Kartı
Fiyat performans ekran kartlarından ve oldukca da başarılı buldum. Oyunlardaki performansı beni oldukca tatmin etti.
Anakart
Anakartı beğendim acıkcası buda guzel bir fiyat perfomans ikilisi oldum benim icin
Kasa ve guc kaynağı
Kasa oldukca hoş gerek kablolama imkanı gerek fanları oldukca hoş olmuş. Dizaynını da beğendim. Guc kaynağına gecersek hic beğenmedim bir kere elektrik gitti ve oldu Everest tavsiye ediyor musun derseler sadece kasaları derim.
Klavye
Klavye acıkcası 1-2 sene oldu bazenleri double tapping denilen problem oluyor ancak pek sorunlu değil ve oldukca guzel hissi var. Kablosunun fileli olması da ayrı bir artı.
Fare
Steelseries oldukca guzel urun yapmış gerek RGB aydınlatma gerek yazılımı ikisi de cok hoş yan taraflarda erime sorunu yok en azından bende olmadı.
Mousepad
Oldukca buyuk bir mousepad kucuk masanız varsa uzak durun derim
Monitor
2560x1080 tam 2K denilemese de oldukca guzel bir monitor 75hz ve IPS var oyun modları var FPS,RPG gibi. 5ms tepkime suresi var ancak ayarlarda duşurme seceneği gormuştum ne kadar azaltıyor bir fikrim yok.
Bellek
Gskill 2800 MHz oldukca guzel ve uyguna geldi bana ileride yukseltirsem kesinlikle yanına 1 tane daha alacağım dizaynı da hoş performansı da.
Harddisk
Onceden 300GB harddisk bile dolduramıyordum şimdi anlıyorum herkesin neden 1TB aldığını
SSD
190TL gibi bir değere almıştım performansı cok iyi ve hızlı.
Oyunlardaki FPS değerlerini sonradan ekleyeceğim zira bayağıdır bu kadar uzun yazı yazmıyordum. Denememi istediğiniz bir oyun olursa da ulaştırınız lutfen.