Merhabalar, size 2 gun once almış olduğum QCY T3 kulaklığı inceleyecğim. Baştan belirteyim uzun sure kullanım yakalamadığım icin ozelliklerine değineceğim. Oncelikle kulaklığı Aliexpress'ten 30 dolara 9 Temmuz'da sipariş ettim. Gariptir ki 16 gunde elime geldi! Tek bir Turk incelemesi bile yok urunde, Turkiye'deki ilk alan kişi bile olabilirim İncelemeye gecelim. (Fotoğraflar Samsung Galaxy Note 8 ile cekilmiştir.)
------------------------------------
Urun kutulu bir şekilde geldi. Kutu acılımı kısmı gereksiz olacağından kutuyu falan cekmedim.
Urun aşağıda gorulduğu gibi geliyor.

Bana sorarsanız kutunun tasarımı cok şık olmuş fakat kulaklık icin aynı şeyi soyleyemeyeceğim. Kulaklığın uc kısmını boydan boya kaplayan plastik hoş durmamış.
Tasarım uzerinde fazla durmak istemiyorum cunku resimden belli, herkesin farklı yorumu olacaktır. Şimdi en sevdiğim tarafa, ozelliklerine, gecelim

Kulaklığın uzeri dokunmatik, işlemleri buradan yapıyorsunuz, bu benim en sevdiğim ozellik oldu. Orneğin yukarıdan aşağıya doğru parmağınızı indirdiğinizde sesi azaltıyor, arama geldiğinde 2 kez tıkladığınızda yanıt veriyor. Kulaklık telefona Bluetooth 5.0 ile bağlanıyor, bağlantı kopuklukları cihaz yanınızdaysa hic olmuyor. İletim aralığı 10 metre. Fazlasına gecerseniz bağlantı kopuyor. IPX5 su gecirmemezlik sertifikası bulunuyor, bu butce icin pek bulunamayacak bir ozellik. Şarj Kutusu 600, kulaklık batarya kapasitesi 60 mAh. Şarj kutusunu bir kereliğine şarj etmeniz sizi uzuuuun bir sure goturur Mikrofonu mevcut, Frekans yanıt aralığı 20Hz - 20000Hz. Daha ayrıntılı bir inceleme yapmak isterdim ama maalesef zamanım yok... Genel bir değerlendirme yapacak olursak bu butce icin gercekten bulunamayacak ozellikleri var, kacırılmaz.