Arkadaşlar kac aydır adam gibi bir VDS firmasına rastlamadım.En azından calıştıklarım icinde boylesini bulamadım.Biri 20-25 gun hizmet verdi sonra kactı gitti.(İmaj Bilişim) Sonra Devrim Bilişim imdadıma yetişti derken bunlar da 40 - 45 gun ortalıkta gozuktuler sonra vınn.VDS ile problemim var şuanki kasıyor hatta şuan giremiyorum eleman 5-6 gundur piyasada yok.Daha dune kadar bunla konuşurken piyasada işini adam gibi yapan kalmamış derken bana "evet ama biz muşterilerimizle ilgilenmeyi prensip edindik vs" gibi zırvalıklarla geciştirdi.Gerci yiğidi oldur hakkını yeme bi sorun olduğunda anında ilgileniyordu.Ne var ki bi firmanın satıcısına 5-6 gun boyunca ulaşamamak bunları perdeliyor.Muşterileriyle 6-7 gun boyunca iletişim kurmadan kafasını rahat bir şekilde yastığa koyuyorsa o zaman kusura bakmasınlar benim de bunları soylemeye hakkım vardır.Ben hayatımda bu kadar sorumsuzluk gormedim.Forumdan da banlanmış galiba.Madem ayakta duramıycaksınız niye caf caflı ifadeler kullanıyorsunuz.Yok yeni soluk getirdik yok o yok bu.Bir gun acaba adam gibi şoyle uzun soluklu en azından 3 ay ayakta kalabilen bir firmayla calışmak bana nasip olacak mı? Doğrusu cok merak ediyorum.
Neyse lafı cok eveleyip gevelemeyeyim.Arkadaşlar alta problemli VDS firmalarını yazıyorum.Siz de problemli olanları ve memnun olduğunuz(en az 2 aydır calıştığınız) VDS firmalarını yazarsanız, yeni VDS alacak arkadaşlara ve firmalarından memnun olmayanlara yol gostermiş olursunuz.
Problemliler
1) İmaj Bilişim
2) Devrim Bilişim
Bunu Okumadan VDS Almayın!
Sanal Sunucu0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Domain & Sunucu & Web Hosting
- Sanal Sunucu
- Bunu Okumadan VDS Almayın!