Herkese selam. Yaklaşık bir hafta once 300 TL Civarı Kulaklık Onerisi - Technopat Sosyal bu konuyu acmıştım. Cok kararsızdım hangi kulaklığı alsam, ya istediğim gibi olmazsa diye falan. Corsair HS50'de karar kıldım ve aldım. Oncelikle Techopat Sosyal uyelerine yardımlarından dolayı teşekkur ediyorum. Gelelim incelemeye.

Kulaklık bassları cok temiz ve guzel cıkarıyor. Ses kalitesi ve seviyesi gayet yeterli. CS:GO'da tam bir felaket. Stereo olması kafanızı asla kurcalamasın, sanal 7.1'lerden kat kat iyi iş cıkartıyor. İlk kullandığınızda alışamayacaksınız. 1 saat kullandıktan sonra yıllardır bu kulaklıkla oynuyormuş gibi hissediyorsunuz. Muzik dinlerken de cok guzel hicbir eksi yanını gormedim şuana kadar. Kulaklığı 5 saat aralıksız kullandım ve hicbir ağrı yapmadı. Terleme de yok ama hava cok sıcaksa illaki hafif nemlendirecektir. O da gayet normal. Dışarıdan da ses almıyor. Mikrofon gayet başarılı dış sesleri tabii ki tam olmasa da yeterli duzeyde yok ediyor. Kablo uzunluğu kasa arkasına takılmaya izin veriyor. Y adaptor ile geldiğinden dilediğinizde bilgisayarınızda ya da 3.5mm Jak ile telefonda kullanabiliyorsunuz. Mikrofon tak-cıkar zaten soylemeye gerek yok.

Diyeceğim o ki butceniz buna yetiyorsa alın kesinlikle pişman olmayacaksınız. (Ozellikle benim gibi olan arkadaşlara tavsiyemdir. Gamepower, James Donkey, Rampage gibi markalara gitmesinler.) Sağlıcakla kalın.