İlk oncelikle birkac resim ile başlamak istiyorum.

Kutu Tasarımı;
Kutuda mavi-beyaz renkler kullanılmış. HyperX'in yanında biraz sonuk kalmış diyebilirim. Tabii bu kişiden kişiye değişir. HyperX kutusu biraz daha premium hissine yakın bir his vardı. Bu kutuda acıkcası pek o hiSSE kapılmadım. Yine de bir gideri var. ☺
Kutu İceriği;
-Kullanma ve guvenlik kılavuzu.
-PS, MacBook vs. icin donuşturucu aparat.
-Kulaklığın Kendisi.
Not: Ekstra herhangi bir şey (kağıt, yazı vs) gibi şeyler cıkmıyor.
Dış Tasarım;
Resimlerde gorduğunuz gibi kulak şeklinde yapılmış, kulağınızı tamamen cevreleyen cok guzel duşunulmuş bir tasarıma sahip. 'Hafızalı Kulak Sungeri' adını verdikleri gercek deri sungerleri kullanıyorlar. Dışarıdan gelen ses %75-80 oranında azalıyor.
Uzun sure kullanımda bazı şikayetleriniz olabilir. Benim cok bir şikayetim yok lÂkin belirtmek isterim, 5 saat sonra kulağınızda hafif bir ağrı başlıyor, ama bunu buyutmuyorum. Kulaklığı cıkarıp 5-10 dakika dinlendikten sonra aynı şekilde devam ediyorum. Bunu Stinger kulaklığında da yaşadım. Kucuk bir hatırlatma yapayım, yanlış anlaşılmasını istemem kafa boyutunuzun buyuk olduğunu duşunuyorsanız tavsiye etmiyorum. Aksi halde bahsettiğim ağrılar sizin icin 2 kat daha fazla artabilir diye duşunuyorum.
Kulaklık sadece 290 gram ağırlığında, Stinger 270-280 arası bir ağırlığa sahipti herhalde. Kulaklık cok esnek ve dayanıklı. Kulaklığın sol tarafında yukarı-aşağı hareket ettirilebilir mikrofon, sağ tarafında ise ses seviyesini ayarlamak icin buyukce bir tekerlek bulunuyor. Burada kendi yorumumu eklemek istiyorum. Ses seviyesi icin yaptıkları tekerlek, gercekten rahatlık ve hız acısından mukemmel olmuş. Mikrofon ise en yukarı kaldırdığınızda otomatik olarak kapanıyor, aşağı doğru indirdiğinizde 'cıt' sesinden sonra acılıyor. Kablo orgulu olarak gelmiyor. Orgulu olsa cok daha guzel olabilirdi. Kablo boyu 2.5 metre.
Mikrofon Kalitesi;
Geldik merak edilen bir diğer hususa. Mikrofon icin soyleyebileceğim tek bir kelime var oda mukemmel. Kulaklığın mikrofonun da gurultu engelleyici filtre kullanılmış. Mikrofon cıkarılıp takılamıyor. Mikrofon konusunda cok konuşmaya gerek yok ses kaydını aşağıya bırakıyorum.
Mikrofon Frekans Aralığı: 10Hz - 15.000Hz
Vocaroo | Online voice recorder Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.

Ses Kalitesi;
Kulaklığımız 3.5MM jack girişi ile calışıyor. Streo ses cıkısı vermekte. Basslar ve tizler cok net bir şekilde alabiliyorsunuz. Daha once kullandığım Stinger kulaklığından cok daha performanslı olduğunu gonul rahatlığı ile soyleyebilirim. Ozellikle oyunlarda ayak sesi, silah sesi, araba sesi vs. gibi bir cok şeyin yerini tespit etmekte zorluk cekmiyorsunuz. Ben harici bir ses kartı kullanmıyorum, lakin harici bir ses kartı ile bundan daha iyi bir performans alacağımdan hic şuphem yok. Muzik konusuna gelecek olursak, ozellikle oyunlardaki muzikleri dinlemek gayet keyifli. Bass ve tiz frekans aralığı oldukca geniş. Normal gunluk hayatınızda dinlediğiniz muziklerden de keyif alacağınıza eminim.
Teknik ozellikleri:
-Surucu Tipi: Dinamik Surucu/Kapalı Kulaklık
-Empedans: 19 Ohm
-Frekans Aralığı (Hoparlor): 15Hz - 26.000Hz
-Frekans Aralığı (Mikrofon): 10Hz - 15.000 HZ
-Ses Basınc Seviyesi: 13 dB
-Mikrofon Hassasiyeti: -41 dBV/PA
-Ağırlık: 290 gr
Değerlendirme:
Performans: 10/9.5
Fiyat: 10/7.5
Tasarım: 10/9
Uzun Kullanım: 10/8
Aklınıza gelen soruları cekinmeden sorabiliriz. Okuduğunuz icin teşekkurler!