Merhabalar, size yaklaşık 7-8 aydır kullandığım Huawei Honor Band 4 cihazımı tanıtacağım ve uzun sureli kullanımlarda elde ettiğim tecrubelerimi sizlerle paylaşacağım. (Bu konudaki tum fotoğraflar Canon EOS600D ile cekilmiştir.)
Oncelikle saatimiz aşağıda gorduğunuz gibi 0.95 inc 240x120 piksel AMOLED bir ekranla altında dokunmatik bir butonla geliyor. Bu ekran biraz hassas, 1. ayımda simetrik bir bicimde 3 cizik attırdım saate. Fakat bu cizikler guneş girdiğinde gozukecek cok kılcal cizikler. (Ciziklerin fotoğrafını cekmek rahat 15 dakikamı aldı. Cizikleri konunun sonundaki kucuk resimlerde bulabilirsiniz.)

Kordon malzemesi olarak silikon kullanılmış tahmin edebileceğiniz uzere. Bu silikon da zamanla yıpranıyor, Kordonun cizgili tasarımının kenarları zamanla gidiyor ve duzleşiyor. Kayış cıkarılıp yenisi takılabilecek şekilde yapılmış, bu da yıpranan kayışı değiştirmenize olanak sağlıyor. Kayışları Aliexpress'ten ucuza alabilirsiniz.

Saatimizin altında gelişmiş bir kalp atışı sensoru bulunuyor, tamamen gerceği yansıtmasa da gerceğe cok yakın bir değer aktarıyor. Evet, hastanede test edilmiştir Bu sensoru 7/24 calışma modunu aktif ederek gun boyunca kalbiniz maksimum kac olmuş, minimum kac olmuş, ortalama değeri kac, şu saatte kaca cıkmış gibi soruları cevaplayabilirsiniz. Sensorun hemen altında 2 adet metal uc bulunuyor, saatimiz bu iki uctan şarj oluyor.

Saat artan kayışı "honor" yazılı bir tutacak ile tutuyor. Bu da saati biraz daha şık gostermiş.

Saatin alt tarafı tamamen normal, hicbir şey konmamış.

Dışıyla işimiz bittiyse biraz da ice gecelim o zaman

Saatimizde 4 adet tema var. Onlar da tam olarak şoyle:

Biraz da marifelerine bakalım
Adım sayar BPM olcumu (kalp atışı olcumu) Huawei TruSleep (Ne kadar yuzeysel uyudunuz, ne kadar derin uykudaydınız, toplam kac saat uyudunuz onu gosteren Huawei'nin kendi teknolojisi.) Yaptığınız sporları ne kadar yaptığınızı olcmenize yarayan Workout. Telefonunuz saate bağlıysa tek butonla telefon sessiz bile olsa son ses caldıran "Find phone" ozelliği. Zamanlayıcı, Kronometre. Gelen mesajları gosteren Messages. (Sadece SMS değil arkadaşlar Huawei Health uygulamasından istediğiniz uygulamanın bildirimini secebiliyorsunuz, "Geri don şef ordunun sana ihtiyacı var!" mesajını bile saatten gorebiliyorsunuz ) Alipay. (Ne olduğunu inanın ben de cozemedim fakat Aliexpress ile alakalı bir şey.)

Cizikler:

Genel bir değerlendirmeye gececek olursak Sahte Rolex'lere 200 TL para dokeceğinize gidin boyle bir akıllı saat alın rahatınıza bakın. Bana sorarsanız aynı fiyat bandındaki Xiaomi Mi Band 4 bir tık daha şık duruyor, daha cok saat tema ozelliği var ve daha sağlam. Yeni bir akıllı saate gececek olsaydım bu da Mi Band 4 olurdu
Yaklaşık 2 saatimi bu konuyu acmaya harcadım, eğer saat hakkında sizi bilgilendirebildiysem ne mutlu bana! İyi Sosyal'ler Technopat ailesi

Dosya Ekleri IMG_0250.JPG 721,1 KB · Goruntuleme: 109