uygun fiyatıyla yine one cıkacağını duşunduğum bir klavyeydi ve elime gecti. Urun Lite L'in biraz daha geliştirilmiş versiyonu gibi. Tasarım olarak daha once farklı markalarda gorduğumuz fırcalanmış aluminyum plakanın ustune tuşlar yerleştirilmiş. Hoş bir tasarım. Aydınlatma ise yazılım olmadığı icin kısıtlı gibi ancak yine de yeterli. Her tuşta ayrı LED bulunuyor. Her tuşu ayrı ayrı da ayarlayabiliyoruz. Ancak biraz uğraştırıcı. Klavyede Cherry MX yerine Outemu anahtarlar kullanılmış. Hissiyat olarak Cherry MX'e gore zayıf olsa da mavi anahtardaki atlama noktası mekanik olduğunu hissettiriyor. Ayrıca bu anahtarlar Cooler Master kalite onayından gecmiş. Sevindirici. Klavye anahtardan dolayı cok sesli calışıyor. O yuzden ihtiyaca gore farklı anahtarlı surumleri de tercih edilebilir. Alınır mı dersek işin icine cok faktor giriyor. Eğer en iyi hissiyatı arıyorsanız klavyenin hissiyatı sizi tatmin etmeyebilir. Ancak daha once Cherry MX kullanmadım, ortalama bir hissiyat yeterli derseniz de klavye sizin icin yeterli olacaktır. Aydınlatma modlarını ben yeterli buldum. Ancak yine de tamamını incelemeniz karar vermeniz konusunda yardımcı olacaktır.
Outemu anahtarlar ve LED'ler:
Random renkler ile klavye:
Videolu inceleme: