Herkese merhaba bugun size hepsiburada.com uzerinden 24 Nisan tarihinde 36.90 liraya aldığım Xiaomi Piston Fresh Edition adındaki kulaklığın kısa bir incelemesini yapacağım. Benimki siyah renkte. Başka renkleri de var.

Kablo uzunluğu: 125 cm

Artılar:
+ Ses kalitesi gercekten mukemmel. Acıkcası boyle bir kalite beklemiyordum.
+ Sesi dışarı aktarmıyor. Kulağımın dayanabileceği en son ses seviyesinde birkac dakika muzik dinledim ve yanımdakilere sorduğumda bana dışarı hicbir şekilde ses gelmediğini soylediler.
+ Mikrofonu da bu fiyata gore bence cok iyi.
+ Kulağa iyice girmesi icin yapılan yamuk tasarım. Kulağa rahatca giriyor. Demek istediğimi resimden anlarsınız.

Eksiler:
- Malzeme kalitesi. Farkında olmadan kaba bir şekilde kulaklığı cekiştirir iseniz hemen yırtılacak gibi bir his uyandırdı bende. Cok kibar ve nazik davranmalısınız yoksa 2 gun bile dayanmaz.
- Eksik kutu iceriği. Sanırım fiyatı ucuz olsun diye boy boy gelen pedi (sanırım ped deniyor) bir tane yolladılar. Kutuyu actığımda 2 tane buyuk boy, 1 tane orta boy, 2 tane kucuk boy vardı.

Kullanıcı notu: Bu kulaklığı Arctis 3 kulaklığıma takıp bilgisayardan SS Engine 3 yazılımına girip EQ ayarları yapabildim. PC kullanımında bu ozellik cok işime yarıyor. Telefonda ise kullandığınız muzik uygulamasından da ince ayar yapabiliyorsunuz.

Resimler: