İnceleme:

Detaylar:

Bugun cooler master masterkeys lite l combo mekanik hisli klavye+mouse setini inceleyeceğiz. Amator kısımlar ve hatalarım icin şimdiden kusura bakmayın. İlk defa video cekiyorum o kadar olacak haliyle Videoda belirtmediğim kısımları burada acıklayayım: klavyemiz suya karşı dayanaklı su gecirmez yapıda başka bir arkadaş bu urunu alıp testini yapmış ben kıyamadığım icin yapamadım elimden geldiği kadar tum ozelliklerini gostermeye calıştım. Hem mouse hem klavyenin sizinle birlikte ilk defa inceleyip gorduğum icin ozelliklerin nasıl ayarlandığını cozmek biraz vaktimi alacak. Urunu alacak arkadaşlara sonuna kadar tavsiye ediyorum. Cooler masterın yıllarca kasalarını kullandım klavye ve mouse setinde de gercekten iyi iş cıkartmışlar klavyenin diğer guzel bir ozelliği parmaklarınız bastığınız tuştan farklı bir tuşa atladığınız zaman yanıltmıyor orneğin w tuşundan sonra s tuşuna basmak istediniz parmağınız direkt gidiyor o tuşa. Dizaynı cok guzel olmuş. Aydınlatmasına zaten diyecek lafım yok urunun 2 yıl garantisi var. Tuşlara basit dediğim kısımda asıl soylemek istediğim malzeme kalitesi anlamında değil tuşlar cok narin cok hafif anlamındaydı yanlış anlaşılmasın tuşun uzerine hafif bastığınız zaman bile algılıyor sormak istediğiniz sorular olursa yazabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Şu anda en uygun fiyat itopya.com'da. İtopya.com cooler master yetkili bayi satıcısıdır bilginiz olsun. Guvenilirlik acısından kesinlikle şupheniz olmasın. İlgi alaka gercekten harikuladeydi. Surekli urunum hakkında bilgi alabildim. Geri donuşler yapıldı ve urunumun nerede olduğu bilgisi saat saat mail olarak geldi ve urun 1 gun gecmeden bana ulaştı. İzleyen herkese şimdiden teşekkurler.

Urunun linki:
https://www.itopya.com/Cooler-Master-...