Hepsiburada.com uzerinden 1358 liraya aldığım cihazı kullanıcı deneyimlerimle beraber sizler icin inceleyeceğim. Cihazı almadan once teredddutlerim vardı fakat şimdi iyi ki almışım diyorum.

Cihazın artıları:
Su gecirmez olması. Always on display ozelliği. Arayuzun son derece akıcı olması. Ekran kalitesi muhteşem renkler cok canlı siyah ve beyaz renkler super tabi bunda AMOLED ekranın avantajları goz ardı edilemez. Mavi ışık filtresi ozelliği. Parmak izi tarayıcısı. USB Type C olması. Telefonun yanında gereksiz uygulamayla gelmiyor; Onedrive, Office uygulamaları Shelth, Skype uygulamaları var sadece, onlar da kullanışlı uygulamalar zaten. Cihazın eksileri:
Ram tarafında rakipleri 3 gb ram kullanmasına rağmen bu cihazda 2gb sistem belleği var fakat arayuzde oyunlarda sosyal medyada dolaşırken eksikliğini farketmiyorsunuz. On kamera cok iyi fakat arka kamera fotoğrafta orta seviye cekerken video kayıtlarında ortanın biraz daha ustunde cekiyor. Pilinin 2350 mah olması (cihaz gunde 30 dk oyunu gecmesseniz 1 gunu rahatlıkla cıkarıyor). Şarj olma suresi oldukca az. Kutu iceriğinde gelen kulaklık eski s3 kulaklığı fakat iş goruyor zaten bu fiyat segmentinde normal bir durum. 16GB hafızası var fakat Micro SD kart desteği var, yani 32GB bir kart taktığınızda Android 6.0 olması sebebiyle Micro SD hafızası ve sistem hafızası tek bir alan olarak gozukuyor.
Eksi veya artı sayılmayan ozellikler:
Kutu iceriğinde gelen şarj aleri 1.56 amper. FM radyo. Eksi olarak saymadığım ozellik tasarım olarak cam kullanılmış ama alan kişi zaten bunu bilerek alıyor. Kılıfsız kullanmamanızı tavsiye ederim.
Uzun lafın kısası butceniz 1300, 1400 lira ise ve sosyal medya kullanırım, WhatsApp'tan mesajlaşırım, arada sırada oyun oynarım diyorsanız alınabilecek bir cihaz. Tabii bu fjyata J7 Prime gibi telefonlarda var, J7 prime inceleme fırsatım oldu, şimdi iyi ki bunu almışım diyorum cunku: J7 Prime ekranı TFT LED ve parlaklığı bana az geldi ve renkleri soluk geldi ama onun da batarya ve ekran bakımından avantajı var, ikisinin de işlemci ve GPU'su aynı ama bu cihaz daha iyi performans veriyor, sebebi ise ekranının 720P olması.