Aşılama AŞILAMA SURECLERİİİİİ
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama AŞILAMA SURECLERİİİİİ
-
23-09-2022, 14:15:57Selamunaleykum arkadaşlar hepinize oncelikle aranıza yeni katıldım ilk mesajım olacak buda. Hep yazılanları okuyordum şimdide yazmak istedim. 3 bucuk senelik evliyim. Evliliğimin başlarında hamilelik duşunmedim hemen olmasın istemiyorum bakamam edemem dedim ve korunduk 7 ay kadar eşimle. Daha sonra artık karar verdik ve istemeye başladık bebiş hemen olacak sandım tutacak hemen ilk denemede sandım ve sonuc ortada hala deniyoruz. Sizlerle uzun olacak ama gorduğum tedavileri paylaşmak istiyorum. Belki benim durumumda olan vardır diye. Defalarca denemenin ardından olmayınca doktora gittim cok sağlıklı cok iyi şoyle boyle deyip bir yılımı aldı benim ustelik ozele gitmeme rağmen. Sonra iş dolayısıyla başka şehire geldik burda tedaviye başlayalım dedik doktor bakar bakmaz pko dedi. Onceleri burda okuyodum bu pko ne ya diyodum oğrenmiş oldum yaşayarak. Daha sonra tedavi icin rahim filmi şart dedi cektirdim Bi sıkıntı yok dedi. Bir defa catlatma iğnesi yaptı tutmadı. Aradan uc ay gecti hala olmadı. Yaşadığım yerde aşılama yontemi olmadığı icin şehir dışına gittim ve aşılama yaptırdım. Şuan beklemedeyim.10eylulde catlatma ignesi vurdum 12 Eylul de aşılamam yapıldı. Progestron ilacı verdi bittiği gun hcg değerine baktı dedi meraktan catlıyorum dun rahim ağzımda ilişki sırasında şiddetli bir ağrı hissettim hala da agrıyor. Bilmiyorum sonucu sadece meraktan catlıyorum. Rabbim hepimizin gonlune gore versin inşallah baya baya uzun oldu ksr bakmayın. Guzel haberler verelim inşallah burdan destek olalım birbirimize