Uzun suredir oyun platformundayım. İlk başlarda laptop taşınması kolay olduğu icin tercihim oluyordu ama performans konusunda cok sıkıntı yaşıyordum. En son Monster marka bir Gaming Laptop kullandım.
Yıllar sonra masaustune geciş yaptım. Technopat'ın hemen hemen butun anakart, ekran kartı, işlemci inceleme videolarını izledim. Recep Baltaş ve Ali Gungor sayesinde şu anda butcem doğrultusunda mukemmele ramak kala bir bilgisayar topladım
Gelelim ekran kartına. Goruntu kalitesi ve performansı konusunda bence verilen parayı hak ediyor. Yalnız unutmayın FPS tabanlı oyunların performansları işlemciye bağlıdır. Ekran kartım iyi FPS'm neden bu kadar duşuk demeyin.
MSI 1060x 6 GB 192 bit goruntu kalitesi bakımından mukemmel. Isınma denilen şey bu kartta yok denilecek kadar az. Twin Frozer VI 60 derecenin altında calışmıyor. SLI desteği yok, bu cift ekran kartı kullanacakları uzebilir. Cok yuksek bir sistem değil ortanın bir cıta ustunde bir sistem icin bence guzel bir kart.
Dış gorunuşune gelince MSI Gaming App yazılımı ile ekran kartının LED ışıkları şık gozukuyor. Ben ağırlıkla CS:GO ve Rainbow oynuyorum fanlar yok denecek şekilde sessiz calışıyor...
Bence almak isteyen arkadaşların cok duşunmesine gerek yok 192 bit ve 6 GB olması cok guzel..
Ellerinize sağlık MSI...