Oncelikle hepinize merhaba arkadaşlar, bugun sizlere 1 haftadır kullandığım Kingston HyperX Cloud Core kulaklığının incelemesini yapacağım.

Kulaklığı GameEkstra uzerinden 250 TL fiyatıyla satın aldım.

Kulaklığın onu bu şekilde sade ve oz bir şekilde kulaklığın ozellikleri mevcut.

Kulaklığı acınca oncelikle kullanım broşuru ve kullanım alanları cıkıyor, gerek yok da adamlar koymuş

Kutu iceriği sade ve guzel benim hoşuma gitti.

Kutu icerisinden Kulaklık haricinde mikrofon, uzatma kablosu, silica jel cıkıyor.

Kulaklığı ilk taktığım gunler başımın ust kısmında hafif ağrı yaptı fakat sonradan tuy gibi gelmeye başladı alışma meselesi herHalde

Kulaklığın bas, tiz uyumunu cok beğendim gercekten cok guzel ve kaliteli bir kulaklık, elinize aldığınızda bile kaliteyi farkedebiliyorsunuz.

Mikrofon kalitesi yayıncılık yapmak icin uygun diyebiliriz, piyasadaki coğu 50-100 liralık mikrofonlardan daha kaliteli bir mikrofon.

Kulaklığın Cloud'dan tek farkı aksesuar ceşitliliğin az olması ve bas ve tizin biraz daha duşuk olması .

Alanları yarı yolda bırakmayacak bir kulaklık f/p olarak da bence en iyi kulaklık.

Bunun alternatifi olarak G230 var, onu da kullanıcıları yerden yere vuruyor.

Başka bir alternatifi SteelSeries Siberia 150 var onuda bizzat denedim, ses kalitesi guzel fakat mikrofonu berbat.

Rakiplerine gore en iyisi bence Cloud Core bu 3 kulaklık arasında tereddute duşenlere kesinlike bu kulaklığı oneriyorum.

Umarım incelememi anlaşılır ve guzel bulmuşsunuzdur. Hepinize iyi gunler sağlıkla kalın.