Merhabalar. Fiyatını uygun bulduğumdan dolayı bu sistemi aldım. Cihazı dun aldım. O yuzden karar vermek icin henuz erken. Ancak şimdilik ufaktan bildiklerimi anlatayım.

Cihaz 7. nesil i5 işlemciye sahip. Bunun yanında da R5 M430 grafik işlemcisi var. Ayrıca Intel HD 620 dahili grafik yongasına sahip. 4 GB DDR4 bellekle gelen cihaz 16 GB'a kadar RAM desteğine sahip. İhtiyac olursa 8 GB'a yukseltme gibi planım var. Cihazı oyun icin almadım. Ancak bazı cok oynanan oyunları (CS:GO, Dota 2, LOL) test etmeyi duşunuyorum hazirandan sonra. Eğer istenen oyunlar olursa ve indirme şansım olursa onları da test etmeyi isterim. Disk olarak ise Seagate kullanılmış. RAM yukseltmesini yapabilirsem DVD okuyucunun yerine de SSD takmak istiyorum. Ayrıca UEFI Windows 10 SL yuklu olarak geliyor.

Malzeme kalitesi olarak urun kotu değil. Ancak iyi olduğunu da soylemem. Daha iyilerini de gorduğumuz oldu elbette. Ancak fiyatının yanına koyduğumuzda cihazın kalitesinin fiyatının karşılığını verdiğini soyleyebilirim. Hoparlorler de yine fiyatının karşılığında. Ne cok iyi ne de cok kotu. Normal seviyede.

Urunde VGA cıkışı yok. Yalnızca HDMI var. Yanında ise iki adet USB 2.o ve bir adet de 3.0 bağlantı noktası bulunmakta. Ayrıca SD kart desteğine de sahip. 3.5 MM cıkışı ise bir tane ve hem kulaklık hem de mikrofon icin tek jak kullanılıyor. Ethernet desteğine sahip olan cihazın şarj girişi ise ince. Şarj girişi hakkında şimdilik bu kadar.

Urun etiketinde gorulen dokunmatik desteğe sahip olmayan bir cihaz. Sebebini bilmiyorum. Elbette ki dokunmatik ekran olmaması normal ancak etikette bir hata olabilir. Tasarım olarak sade. Cok beğendiğimi soyleyemem. Ancak fena da değil. Kutulamasını ise beğenmedim. Alttan ve ustten iki karton koyulmuş ve ekran icin de ufak beyaz bir koruyucu. Ha gerektiği gibi korudu ancak daha iyi olabilirdi.

Urunle ilgili genel goruşum her şeyin olması gerektiği gibi. Ne eksik ne fazla. Fiyatını ise hak eden bir urun. Ancak sanıyorum ki ben olması gerekenden ucuza aldım.
Urun fiyatı: 1.700 TL