Merhabalar. Bugun sizlere Razer Kraken USB kulaklığını elimden geldiği kadarıyla incelemeye calışacağım.

1-Ses Kalitesi:

Oncelikle kulaklık ses kalitesi olarak gercekten cok iyi helede son ses'e onem veriyorsanız gercekten kulaklığın son sesi ve bass performansı cok hoşuma gitti diyebilirim. Oyunlarda ise CS GO'da deneme şansım oldu ve ses kasmak isteyenler icinde gercekten cok iyi bi kulaklık. Film Ve Dizi izlerkende kullandım film performansıda hoşuma gitti kısacası ses performansına 9/10 veriyorum.

2-Rahatlık

Bu konuda ise kulaklık kulağı cok fazla ağrıtmıyor fakat kulaklığı gercekten terletiyor. Mesela ben bir el rekabetci girdim ve mac bittikten sonra kulaklığı direk kulağımdan cıkardım. Cunku gercekten kulağım yanmaya başlamıştı kısacası kulakları terleten bir yapısı var.

3-Mikrofon

Mikrofonu ise benim gercekten hoşuma gitti hafif bi cızırtı var ama abartıcak kadar yok. Kısacası oyunlarda veya teamspeak Skype gibi programlarda kullanmak istiyosanız gercekten yeterli derecede bir mikrofonu olduğunu soyleyebilirim.

+ Yanları

7.1 Ses desteği Olması
Ses yalıtımı
Mikrofon kalitesi
Muziklerde ve oyunlardaki ses performansı

- Yanları

Kulağı terletmesi
Uzun sure kullanım icin uygun olmaması

Umarım sizi azda olsa bilgilendirebilmişimdir hatalarım varsa şimdiden ozur diliyorum bir sonraki incelemede goruşmek uzere.